• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaş oğlum ayak merakı

Mstfamls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
1.093
1.637
133
34
Merhaba, 2 yaşında oğlum bugün çoraplarimi cikartmami istedi yapmayınca ağladı, bununla ilgili birşeyler izlemiştim okumuştum, çıplak ayak ilgisini çekiyormuş bazı bebeklerin, benim merak ettiğim bu geçici birşey mi, ne zamana kadar sürer başına gelen var mı? Bu arada öylesine istemedigine eminim oyun amaçlı falan değildi dürtüsel bir hareketti ayırt ediyorum anormal de karşılamıyorum panik yapmiyorum o kadar bilgisiz değilim de ne kadar sürer onu merak ettim.

Reddettikce merak eder çıkarın ikiniz de çoraplarınzi küçük ayak büyük ayak büyük parmak küçük parmak inceleyin bitsin, olumsuz cevap aldıkça daha da zorladiklari dönemler, merak ediyorsa inceleyin orda bitsin tekrar tekrar aklına takilmasin olmadık şeylere takılır kalırlar acayip bu küçük insanlar 🤷🏻‍♀️ 😅

Meraktan benim oğlumda 16aylik olcak 1 aydır bu merak var ayağımı sevmek istiyor bazen aklına geldimi himm diye sevmeyr geliyor kendi ayağını gösteriliyor bende onun ayagni seviyorum konu kapanıyor

Uzgunum oglunuz bir ayak fetisisti

Kusura bakmayin boyle soruya boyle cevap
İlgi çekmek için yapılmış bir yorum, mesela "böyle soruya" derken nasıl bir soruymuş açıklar mısınız? Ayrıca o soruda oğlum ayak fesisti mi değil mi diye birşey sormadım, hatta bu konuda az çok birşeyler bildiğimi sadece başına gelen varsa ne kadar sürdü onu sordum. Verdiğiniz cevap benim sorum ile alakasız, bunu "böyle cevap" diye belirtmeniz aşırı saçma olmuş, buna komik ifadesi koyan da demek ki espiri yeteneği sıfır bir arkadaş, üstelik onunda anlama kapasitesi eksilerde, biraz olsun anlayabilseydi sizin yorumunuza ne alaka diye cevap verirdi !

Back