2 yaş kabızlık gaz sorunu

Ah kabızlık ah mahvediyor bizi gerçekten. Benim kızımda 26 aylık neredeyse bi senedir aynı sıkıntıyı yaşıyoruz kutu kutu ilaçlar bitirdik kaşık kaşık zeytin yağı içiriyorum bana mısın demiyor biç bişeyin faydası olmuyor kızıma ayda bir lavman kullanmak durumunda kalıyoruz gerçekten başka hiç bi çare bulamıyoruz çıkmaza düşüyoruz lavman ve ilaç vermekten nefret ediyorum artık ama çocuğum ıkınıp kıpkırmızı oldukça ben perişan oluyorum dayanamıyorum onu öyle görmeye ne zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama gerçekten çok zor bi süreç şimdi süt ürünlerini kesmeyi deneyeceğim bir süre ben , eğer yine fayda göremezsem tekrar götüreceğim alerji doktoruna başvuracağım bu sefer gastroentoloji den bişey çıkmadı Allah yardımcımız olsun

Âmin inşallah kızınız gazını kakasını hiç mi yapamıyor ilaçsız ve sizin de aniden mi başladı

Âmin inşallah kızınız gazını kakasını hiç mi yapamıyor ilaçsız ve sizin de aniden mi başladı
Evet ilaçsız mümkün değil yapamıyoruz aniden başlamadı bizim zamanla bu kadar kötü duruma geldik malesef sebebini çözemedik bi türlü .

Evet ilaçsız mümkün değil yapamıyoruz aniden başlamadı bizim zamanla bu kadar kötü duruma geldik malesef sebebini çözemedik bi türlü .
Doktor bugün 2-3 yaşlarındaki çocukların yüzde ellisinde görünüyor bu problemler dedi inşallah yavrularımızınki de geçer

Merhabalar benimde oğlumda hep kabızlık problemi çekiyor kolon grafisi çekildi bağırsak olması gerekenden uzunmuş bebeğim kakasını benim yardımım olmadan yapamıyor ıkınıyor ama çıkmıyor 2 gün kalıncada icerde iyice kuruyup hiç çıkartamıyor ne yapmamız lazım bizim gibi olan varmı

Benim kızımdada gaz problemi vardı çok sıkıntı çektik komşumun tavsiyesiyle nurse harveys diye bi markanın gaz giderici damlasını kullanmaya başladıktan sonra rahatladık. Ürünü bir inceleyin isterseniz. Umarım yararlı bir şey bulursunuz. Zor bir süreçti ama biz atlattık. Geçmiş olsun

Merhaba bende paylaşayım umarım birilerine yardımım dokunur.2 yaşındaki kızım 4 aydır her gün belki 10 defa kaka diyerek ağlıyor acıyor diyordu ve kakasını tutar pozisyonda duruyordu bezinde lekelenme oluyordu. Yurtdışından probiyotik, duphalac, 10 günde bir lavman, constipas şase, libalaks fitil,zeytinyağı, gün kurusu suyu ve çocuk cerrahında ultrason çekildi pedagog a gittik çare yoktu o ağlar biz ağlardık. Her çocuğa göre değişir ancak artık düzenli saati olmasada en azından ağlamadan hergün kaka yapıyor. Çareyi sokol şurupta buldum vazelin likit diye geçiyor. Günde 3 kere yarım ölçek veriyorum. Artık gece uyanmaları bitti çocukta doktor travması oluşmuştu bez bile değiştirdiğimde poposuna birşey sokulacak sanıyordu. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Sokol surup bizde de ise yaradı ama bugüblerde yine kabızlık problemi yasıyor surubu iciyorum ama hala aynı ☹neden artik ise yaramıyor sokol surup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…