2 yaş grubu anneleri

merhabalar.. oğlum 27 aylık bizim sorunumuz yalnız yatağında uyumaması,yatağı yatak odamızda zaten ayrı odamız yok ama yinede bizimle uyuyor,bazen uyuyunca yatağına götürüyorum kısa bır süre sonra uyanıp geliıyor,deneyimli arkadaşların tavsıyelerıne ihtıyacım var neler nasılş yapsam yatağına daha kolay alışır?

Benim de sorunum aynı maalesef.Halen benimle yatıyor.Benim oğlum 28 aylık.Ben de bu konuda deneyimli annelerden yardım bekliyorum.
Bir de benim sorunum oğluma k.validem bakıyor.Onunla çatıştığımız noktalar oluyor.Ben sinir oluyorum sadece.Aşırı düşkün oğluma.İyi baktığı için memnunum aslında kendi oğlu gibi baktığı için gözüm arkada kalmıyor.Hatta şımartıyor bile.Ama yaşı büyüdükçe şımarık,nazlı her istediğini ağlayarak yaptıran bir çocuk olmasından da çok korkuyorum.Mesela akşamları onu almaya gittiğimde beni istemiyor.İktiriyor, ne desem hayır diyor ağlıyor.Bu sefer de babannesini istiyor.Bu olaylar artık içimi acıtıyor.Çalışan anne olmak bu açıdan çok zor.O nedenle 3 yaşını doldurunca Ağustos ta dolduruyor zaten Eylül de eğitim dönemi başlayınca ana okuluna vermeyi düşünüyorum.Artık evimizde aile gibi olmak sadece üçümüz olalım istiyorum.Her gün annelerle görüşmek istemiyorum.Oğlum sadece benimle muhatap olsun istiyorum.
Sizce düşüncelerimde yanılıyor muyum?Ne olur yardım edin!!!!!!:1no2:

merhaba kızlaarr...benim kızım dün 2 yaşını bitirdi..evet arkadaşlar aynı yatak sorunu bizdede var..beşiğine gitmiyo babasıyla benim aramızda yatıyo..birde wc ye alıştıramadım..bu iki konuda yardımlarınıza ihtiyacım var güzel ve tatlı anneler..

Benim oğlum tam 2,5 yaşında.
Altımız hala bezli,yazın uğraştım,olmadı.Hazır olmadığını düşününce bıraktım.Zorlamamak gerek.
Tam konuşamıyor.Herşeyi,kelimeleri biliyor,çıkaramıyor.Dil-motor gelişimiyle alakalı.
Üç kelimeyi birlikte kullanabiliyor.Kelimeler eksik,mesela;gidelim yerine git diyor.
Kızım yaşında çok güzel cümle kuruyordu.Her çocuk farklı.
Anlamada,algılamada sorun yoksa endişelenmemek lazım.Çok şükür.
Yatak sorunu bizdede var.Ne zaman ayrı yatağında yatacak merak ediyorum.
Bizde babayla dönüşümlü bakıyoruz.O yüzden şanslı,kızım bakıcı ve kreşlerde sıkıntı çekmişti.
Ve en önemlisi birşey sorduğunda aynı yetişkin insanmış gibi doğru ve kısa cevap verin.
İnanın çok iyi anlıyor.
Hepimize kolay gelsin.

selam kızlar benim oğluşumda 21 aylık..ve cok huysuz yazdıklarınızı okudum gercekten anne olmak cok zor.helede bu yaslarda bebeğiniz varsa hayat zindan oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…