- Konu Sahibi ESRARENGXIXZ
-
Oğluşum 27 aylık çok tatlı,genelde güzel konuşur yani anlaşılır.Abisini kıskanıyor tabi abide onu...tek sorunumuz benle yatması ama kararlıyım yatağı ayırmaya.uyutmuyor eli sürekli boynumda, boynuma dokunmadan uyumuyor şeker şey.Artık çizgi film hastası oldu.
kızlar bende sizlerdenim 2 yaşında oğlum ve malesef kabus gibi günler geçiriyorumm:çok üzgünüm:
nedesem olumsuz yanıt ne yapsam uyumsuzluk herşeyi yasaklamamaya çalışıyorum ev hanımı olduğum için bol vakit ayırmaya çalışıyorumm ama olmuyo olmuyo :çok üzgünüm: inan psikolojim bozuldu bide çiş öğreniyoruz şimdi onun zorluğuda var ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım bilgilerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacımm var:1hug:
yani bana yol gösterin ne olur gamyoncuiremsu
seni cok iyi anliyabiliyorum canim cünkü bende aynen senin durumundayim 2 yas sendromu yasiyoruz ben ne dersem o olsun istiyor oyüzden bu dönemde cok fazla hayir kelimesini kullanmammiz gerekiyor cünkü biz kullandikca oda aynisini bize yapiyor bu dönemde daha cok soru sordugumnuz zaman cevabi evet yada hayir olmamali mesela yemek yiycekmisin yerine corbami yemek istersin pilavmi gibi sorular sormamiz gerekiyorki karar veren kendi olsun tuvalet egitimi icnide bu dönemin gecmesini bekleyebilirsin acele etme bence bide sakin ama cocugu zorlama yapmak istemiyorsa ama eger yapiyorsada yaptigi icin onu takdir et áferin cok güzel yaptin de bu hareketin bei cok mutlu etti de cocugu takdir ederkende kisiligini degil yaptigi hareketi takdir etmemiz gerekiyor birde birseyi yapmasini istemedigin zaman eger´seninle inatlasiyorsa onunla inatlasma dikkatini baska tarafa cekmeye calis elinden geldigi kadar onula inatlasmamaya caliski ilerde inatci bir cocuk olmasin bu dönem gecici bir dönem 2 yas sendromu diye adlandiriliyor eger istersen googlede 2 yas sendremu diye arat daha cok bilgi cikar bu dönemle ilgii karsina suan aklma gelenler bunlar ins bi nebzede olsa yardimim dokunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?