2 yas garanti yemek tavsiyesi

oyun grubundaki eğitmenler tutturdular çok sıvı kaka yapıyor süt ürünleri alerjisindendir diye. O zaten süte sınırlama getirmek zorunda kalmama neden oldu. Bu çocugun normali bu diyorum ama kabul görmedi. Çok zorlanıyorum bu ara ya dün tazecik ekmek pişirdim mis gibi yemedi. Amin, hepimizin çok sabıra ihtiyacımız var

Allah yardımcınız olsun, kafaya takmayın mutlaka sevdiği yemekler oluşur zamanla. Kafaya taktıkça yemiyorlar rahat olun. Kek falan yapın evde sağlıklı aç kalmasın.

Allah yardımcınız olsun, kafaya takmayın mutlaka sevdiği yemekler oluşur zamanla. Kafaya taktıkça yemiyorlar rahat olun. Kek falan yapın evde sağlıklı aç kalmasın.
Ah evet kek kurabiye evde de yapsam şeker ama onları yiyor haklısınız ben de içine basıyorum yumurtayı loru en azından besleyiciliği fazla olsun ama yinede şeker veriyor olmak hoşuma gitmiyor. Şekersiz de denedim çöp oldu, kimse yemedi, malzemeye acıdığım için şekersiz tarifler yapmıyorum artık.

Bende de sağlıklı olsun takıntısı var ama en azından içinde ne olduğunu biliyorsunuz. Şekersiz isterseniz krep deneyin, yumurta yoğurt, zeytinyağ ile yapıyorum ben beyaz unla, yoğurdunu bol koyunca biraz ekşimtrak oluyor öyle daha çok seviyor çocuklar. Yulaf ve tam buğday unu da biraz ekleyebilirsiniz.

Her sabah yumurta-peynir-yağ-yulaf karıştırıp ya tavada ya waffle makinesinde ya tost makinesinde falan pişirip veriyorum mutlaka. Onu %75 yiyor diyebilirim. Mesela mandalina yiyordu, bıraktı. Genellikle meyve yiyor ama. Hazır tekli şişede satılan meyveli kefirler var, hazır olduğu için onları vermeyi çok sevmiyorum ama onu da içmeyi seviyor. Şişeyi bitirince yıkadım içine kendim yoğurtla meyveyi çekip koydum içmedi biliyor musun tadına bile bakmadı. Havuç terator yemedi ya kim sevmez yoğurtlu havuç

Benim oğlum yulafa bayılıyor ben de ama bazı doktorlar yulaf yemeyin işlenmiş diyor. O yüzden bence normal unla yapın bazen. Bize sağlıklı diye gösterilen her şey sağlıklı değil.
Bir de hep aynı şeyleri yemiyorlar benim oğlum da mandalinayı çok seviyordu şimdi yemiyor, kivi yiyor şimdi, nar, armut, elma verin.

Allah yardımcınız olsun yemeyen çocuk zor ama naçizane tavsiye sütü biraktirmayi deneyin, inek sütü veriyorsanız eğer çünkü benim oğlum (maşallah ) iştahlı bir çocuk ama son 1 aydır süte sardı önceden icmiyirdu günde 3 kez falan süt istiyordu ve yemek yemeyi bırakmıştı, şuan vermiyorum yada günde 1 kez öğle uykusundan önce veriyorum (eğer kahvaltısını güzel yaptıysa ) süt içmediği gün eski düzeninde gayet güzel yiyor yemeğini

Evet bırakıcam sütü. Şişenin dibi kaldı. Onu bitirip süt artık yok diye eline boş şişeyi tutuşturup vedalaştıracağım. Ama emziği bıraktı, sütü/biberonu bırakacak, çok şey oluyor hayatında

Sür yerine su verin biberonla veya kendi yaptiginiz meyve sularından verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…