Merhaba,
Kizim 21 aylik. Hic bir alerjisi yok. Son zamanlarda cok az yiyor. Gece sut icin uyaniyor. Ve defalarca uyanip agliyor. Tukendim onun gun icindeki talepkar, mutsuz sesler cikarmasindan ve uyumamak icin cok aglamasindan. Dun sabah 11 de esnemeye basladi saat 15e kadar esnedi. Yatirdim, yanina yattim, ayagimda salladim, kusagimda salladim, sarildim, sut verdim, arabayla 50 dakika gittik hic biri uyumasini saglamadi. Aksam 7 gibi yatirdik yine cok agladi. Gece defalarca uyandi.
Size yemek tarifi sormaya geldim.
Tarhana yemiyor. Pilav makarna yemedigi bile oluyor. Ben bu cocuk ne yiyor bilmiyorum acikcasi
muz, bogurtlen falan seviyor onlardan veriyorum gunde 1 porsiyon. Meyveli kefir iciyor. Bir de hazir 1-2 bebek kurabiyesi (yurtdisindayiz, temiz icerikli urunler aliyorum)
Dun et suyuna arpa sehriye kaynattim, yemedi. Ekmegi zar gibi dograyip yumurta ve sutle karistirip tereyaginda kizarttim yarisini yedi. Taze eksi maya ekmek pisirdim yemedi. Mandalina verdim yemedi. Avokado verdim yemedi. Aksam biraz tavuk yedi. Gece cok agladi.
Sutu suyla karistirip vermeyi denedim o zaman icmedi. Icine biraz toz kasik mamasi koydum yemedi.
Kendimi cok tukenmis hissediyorum. Esimle yetemiyiruz. Tukendik ikimizde.