• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaş değişik el hareketi

aysse77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
144
56
28
30
merhaba kızlar oğlum 22 aylık ve 1 haftadır orta parmağı işaret parmağının üzerine geliyor ve bilinçli değil,parmağınla ne yaptın dediğimde yapamıyor bile.. 3 kelimelik 9-10 tane cümlesi var çok fazla kelimesi var ismine vs bakıyor aklıma bu zamana kadar hiçbir problem gelmemişti ama takıldım dehb olabilir diyenler vardı,maalesef çok hareketli odak süresi kısa 3-4 dk anca çok sevdiği oyun-oyuncak olursa 6-7 dk ve sıfır ekran 22 ayda görüntülü konuşma dışında ekranı yok evde tv bile yok😔 başına gelen oldu mu?
lütfen 🙏
IMG_4754.jpeg

Eğer bir haftadır yapıyorsa nörolojik bi şey olabilir nörolojiyr götürün derim. Neden otizmden şüphelendiniz ki?

Eğer bir haftadır yapıyorsa nörolojik bi şey olabilir nörolojiyr götürün derim. Neden otizmden şüphelendiniz ki?
zorla birkaç gönderi buldum dehb olan bebekler bu hareketi yapıyormuş o sebepten nöroloji de mantıklı 🙏

zorla birkaç gönderi buldum dehb olan bebekler bu hareketi yapıyormuş o sebepten nöroloji de mantıklı 🙏
O aylarda dikkat süreleri zaten kısa olur. Çocuğunuza dehb tanısı koyamazsınız öyle. Umarım önemli bi şey değildir. Bana kalsa kendisi öğrenmiş yapıyor.

Back