- 21 Eylül 2021
- 3.624
- 10.577
- 29
- Konu Sahibi cameronhowe
Konu taşınır biliyorum ama daha cok kisi gorsun en azindan diye mecburen buraya yaziyorum. Bebegimin gecen hafta 2 yaş kontrolünde alinan tahlilde kan sekeri 155 çıktı. Öğleden sonra vakitleriydi, karni ne ac ne toktu. Seker vs de yedigini hatirlamiyorum. Ama doktor yuksek oldugunu, aile sagligi merkesinde açlık tokluk baktirmami söyledi. Bazen stresten korkudan yuksek çıkabildiğini soyledi. Sonraki gun evde annemin parmaktan bakilan cihaziyla şeker ölçümü yaptik, aclik 85, tokluk 105 cikti. Evde baktigimiz degerler cok normaldi. Sonra pazartesi saglik ocaginda aclik sekeri verdik. Alt limik 74 ken 70 cikti. Bu normal. Salı gunu sabah bisey yediremedigim icin goturemedim, Çarşamba tokluk sekeri bakıldı dun. Ama sabah 6 bucukta kalkmis ve biseyler yemisti biz tahlili 9.15 gibi verebildik. Bu gev kalmadan olabilir diyor doktor ama o aralikta da biseyelr atistirmisdi. Tokluk 42 cikti. Aşırı düşük yani. Endokrinolojiye yonlendirdiler. Bu kadar degsiken ve alakasiz sonuclar ne ifade ediyor anlamiyorum. Endokrinolojiden once cocuk doktoruba muayene olmamiz lazimmis yarin. Endokrinoloji bayram sonrasina kalicak. Meraktan ölücem bu konuda bi bilgisi olan varsa beni aydinlatabilir mi lutfen? Normal mi bu durumlar. Sabah kahvaltisini erken yedigi için düşük cikmis olabilir mi