2 yaş civarı çocuğu olanlar uyku probleminiz var mı sizinde ?

biliyorum çok üzülüyorsundur.ama üzülmemek için çok sinirlendiğinde ayrıl yanından.ama lütfennn vurmayın yavrularınıza.benimde 2 yaşında kızım var aynı sorunları bende yaşıyorum nerdeyse 2 senedir toplam 3 saat uykum yok ama asla kızıma zarar vermem.çok sinirlendiğimde yanından ayrılıyorum yada onun bana muhtaç olduğunu düşünüyorum.bir şekilde kendini sakinleştir.annesi sen onun güvendiği yanında huzur bulduğu limanısın.üzme kuzunu:KK43:( belik alerjisi vardır birşeye baktırdınız mı?kızımda besin alerjisi çıktı.gece huysuzluklrı bu yüzdenmiş.
çok haklısın biraz düşünmek lazım onları biz istedik onlar bizi değil bir nevi söz verdik bakımlarını üstleneceğimize............

egemiz 2.5 yaşında ve uykuya hasretiz bazen çıldırıcak gibi oluyorum. o uyuyunca tamamdır bende uyucam diyorum ki evin işleri göz kapaklarımın kapanmasına engel oluyo :KK52::KK52::KK52:

Canim benim benim oglan ili bucuk yasinda ve uyku problemimiz vardi doktorumuz bitkisel bi surup vardı 1 ay kadar kullandik ve simdi duzene girdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba Ezgi, şurubun adını öğrenebilir miyim. benim de oğlum 21 aylık dişten sanıyoruz uyumuyor uyusa da gece 3 te kurulu saat gibi uyanıyor bir daha uyumak istemiyor bazen de ağrıdan ağlıyor calpol veriyorum vermek istemiyorum madem bitkisel şurup var adını söyler misin doktoruna sorayım..

merhaba Ezgi, şurubun adını öğrenebilir miyim. benim de oğlum 21 aylık dişten sanıyoruz uyumuyor uyusa da gece 3 te kurulu saat gibi uyanıyor bir daha uyumak istemiyor bazen de ağrıdan ağlıyor calpol veriyorum vermek istemiyorum madem bitkisel şurup var adını söyler misin doktoruna sorayım..

Day night canim 1 haftada problem kalmaz insallah

Day night canim 1 haftada problem kalmaz insallah

çok teşekkür ederim. bitkisel miymiş? day night ı duymuştum daha önce ama almadım. çocuğa zararı yoktur dimi. calpol den iyidir hiç değilse..

çok teşekkür ederim. bitkisel miymiş? day night ı duymuştum daha önce ama almadım. çocuğa zararı yoktur dimi. calpol den iyidir hiç değilse..

Tabikide calpolden iyidir bobrek yetmezligine kadar gidiyo sonu bu tamamen bitkisel deli gibi falan uyku yapmadi yani alerji suruplari gibi ama o uykusuzluk krizini atlatti

Tabikide calpolden iyidir bobrek yetmezligine kadar gidiyo sonu bu tamamen bitkisel deli gibi falan uyku yapmadi yani alerji suruplari gibi ama o uykusuzluk krizini atlatti

çok teşekkür ederim doktorumuza soracağım...

Gamze 21 sen basligi 2011de acmissin.oglun suan 8yas civarinda olmali.belki yazdiginida yasadiklarinida unutmussundur.ama suan bende senin yasadiklarinin aynisini yasiyorum.her gece cildirasiya uyanan kendini yerden yere atan 21 aylik bir oglum var.sen ne yaptin o zaman.durum ne kadar surdu nasil duzeldi.bende cok yoruldum.sabaha karsi uyuyoruz artik.ne yapmaliyim.

Merhaba. Bazen yalnız olmadığımı ankamak için,yorumları okuyorum. Çevremde oğlum gibisi yok. Oğlum 27 aylık. Bu aralar 10 gibi uyuyor. Ama mutlaka 1 saat sonra uyanir aglar. Gece uyanip aglamalari 6 aylikken basladi. İlk zamanlar cok degildi. Bazen cok artti. Sabaha kadar kalk yat. Sallayip uyutuyordum. Birkac aydir, agladiginda sallamiyorum. Yanima alip yatirinca yatip,uyuyo. Ama bu aralar,uyaniyo,saga sola donuyo, bana kiziyo. Belki sicaktandir diyorum. bu arada ,odada besigi ve tek kisilik yatak var. Kendi yatagima gecemedim. Cok inatci. Karyolaya da gecmek istemiyor,ortamiza alip yatalim.cok hareketli bir cocuk. Disari ciktigim yok. Disari ciksa her eve geliste,eve gelmek istemiyor.feryat figan kucakta giriyoruz eve. Biri gelse oturamam. Bi yere gitsem rahat vermez. Surekli aglar. İstediklerini aglayarak yaptiriyor. Esim de surekli evde, 17 yasinda bir oglkum da var. Pedagoglar, aglayan cocugun dedigini yapmayin diyorlar. Ama esim ve oglum birakmiyo. Zaten cok da aglatirsak, kusuyor. Zor cocuk yani. Kabullendim. Kendimi kapattim. Elbet gececek bu gunler diyorum. Etrafimda bebekli insanlar normal hayatlarina devam ediyor. Biz tamamen ona odakliyiz.

Ayni ayniiii vallahi benim oglumda ayni.dusari adim atasim gelmiyor inat ettimi kendini yerlere atiyor
Biryere cikmak istemiyorum kimse gelsinde istemiyorum.huzur vermiyor.uykusuzluktan biktim.allah kolaylik versin herkese.saglik versinde ne diyeyim bu gunlerde gecer elbet

Gamze 21 sen basligi 2011de acmissin.oglun suan 8yas civarinda olmali.belki yazdiginida yasadiklarinida unutmussundur.ama suan bende senin yasadiklarinin aynisini yasiyorum.her gece cildirasiya uyanan kendini yerden yere atan 21 aylik bir oglum var.sen ne yaptin o zaman.durum ne kadar surdu nasil duzeldi.bende cok yoruldum.sabaha karsi uyuyoruz artik.ne yapmaliyim.

Merhaba. Bazen yalnız olmadığımı ankamak için,yorumları okuyorum. Çevremde oğlum gibisi yok. Oğlum 27 aylık. Bu aralar 10 gibi uyuyor. Ama mutlaka 1 saat sonra uyanir aglar. Gece uyanip aglamalari 6 aylikken basladi. İlk zamanlar cok degildi. Bazen cok artti. Sabaha kadar kalk yat. Sallayip uyutuyordum. Birkac aydir, agladiginda sallamiyorum. Yanima alip yatirinca yatip,uyuyo. Ama bu aralar,uyaniyo,saga sola donuyo, bana kiziyo. Belki sicaktandir diyorum. bu arada ,odada besigi ve tek kisilik yatak var. Kendi yatagima gecemedim. Cok inatci. Karyolaya da gecmek istemiyor,ortamiza alip yatalim.cok hareketli bir cocuk. Disari ciktigim yok. Disari ciksa her eve geliste,eve gelmek istemiyor.feryat figan kucakta giriyoruz eve. Biri gelse oturamam. Bi yere gitsem rahat vermez. Surekli aglar. İstediklerini aglayarak yaptiriyor. Esim de surekli evde, 17 yasinda bir oglkum da var. Pedagoglar, aglayan cocugun dedigini yapmayin diyorlar. Ama esim ve oglum birakmiyo. Zaten cok da aglatirsak, kusuyor. Zor cocuk yani. Kabullendim. Kendimi kapattim. Elbet gececek bu gunler diyorum. Etrafimda bebekli insanlar normal hayatlarina devam ediyor. Biz tamamen ona odakliyiz.

Sizin bebekler büyüdü benim bebeğim sürekli uyanıyor 20 aylık delirmemek elde değil siz neler yaptınız büyüyünce düzeldimi inanın bezdim oturtup ağlıyorum ne zaman deliksiz uyku uyucam çok üzgünüm çok şuan sallıyorum saat üç dayanamıyorum

Canim ben yazdigimda 21 aylikmis oglum,unutmusum bile yazdigimi,o aglama nobetleri krizleri 3 ay surdu.sonra gecti cok sukur,bu defada tuvalet egitimi basladi.suan oglum 3yasinda,gece surekli tuvalete kaldiriyoruz altina yapmasin diye.yoksa yapiyor bi turlu geceye alismadi.yani senin anlayacagin,cocuk varsa rahat yok.ama canindan cok sevdigin bi melegin var.dert etme bu gunleri unutacaksin.allah daha buyuk sikinti vermesin.deliksiz uyku herhalde bi 6 7 yasini bulur :KK43:((((

Bu arada sana bi tavsiyede bulunayim ben oyle yapmistim.benim oglum gece kalkmayi aglamayi bi ara adet edinmisti.mecbur alip salliyodum,pispisliyodum,oturup sabaha kadar tv bile izledigimiz oluyodu.bir gece biraktim almadim yatagindan aglarsan agla dedim tam 70 dakika aglamaktan helak oldu kendini parcaladi yirtti resmen.almadim babasinada tembihledim.oyle aglaya aglaya uyudu kaldu.o aglamasi son oldu kesildi.sende alma ayagina sallama umursama hatta oteki odaya gec.bizi patmaginda oynatiyo bunlar ya :))

Canim benim benim oglan ili bucuk yasinda ve uyku problemimiz vardi doktorumuz bitkisel bi surup vardı 1 ay kadar kullandik ve simdi duzene girdi

Merhaba adı nedir şurubun benim kızımda iki yaşını doldurdu uyumuyor hala

X