Merhaba. Bazen yalnız olmadığımı ankamak için,yorumları okuyorum. Çevremde oğlum gibisi yok. Oğlum 27 aylık. Bu aralar 10 gibi uyuyor. Ama mutlaka 1 saat sonra uyanir aglar. Gece uyanip aglamalari 6 aylikken basladi. İlk zamanlar cok degildi. Bazen cok artti. Sabaha kadar kalk yat. Sallayip uyutuyordum. Birkac aydir, agladiginda sallamiyorum. Yanima alip yatirinca yatip,uyuyo. Ama bu aralar,uyaniyo,saga sola donuyo, bana kiziyo. Belki sicaktandir diyorum. bu arada ,odada besigi ve tek kisilik yatak var. Kendi yatagima gecemedim. Cok inatci. Karyolaya da gecmek istemiyor,ortamiza alip yatalim.cok hareketli bir cocuk. Disari ciktigim yok. Disari ciksa her eve geliste,eve gelmek istemiyor.feryat figan kucakta giriyoruz eve. Biri gelse oturamam. Bi yere gitsem rahat vermez. Surekli aglar. İstediklerini aglayarak yaptiriyor. Esim de surekli evde, 17 yasinda bir oglkum da var. Pedagoglar, aglayan cocugun dedigini yapmayin diyorlar. Ama esim ve oglum birakmiyo. Zaten cok da aglatirsak, kusuyor. Zor cocuk yani. Kabullendim. Kendimi kapattim. Elbet gececek bu gunler diyorum. Etrafimda bebekli insanlar normal hayatlarina devam ediyor. Biz tamamen ona odakliyiz.