• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaş çay yanığı gidermi acil

mutluannemmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
1
0
1
25
Kızlar buraya yeni katıldım pek bilgim yok ama bir soru soracaktım yanık ile alakalı 4 gün önce kızımın üstüne bardaktan çay döküldü ve 2. Derece yanık oluştu ekleyebilirsem fotoğrafta ekleyeceğim iz kalırmı acaba bu durumu yaşayan varmı?
IMG_7096.jpeg

Geçmiş olsun .iz kalmaz gibi yarası fazla derin değil allahtan 🙏 Dr önerdiği kremleri sürün temizliğini ihmal etmeyin .

kalmaz gibi duruyor ama mutlaka doktorun verdiği kremleri sürün nemli olsun kurutmayın fazla bu sefer kaşıntı olur kaşırsa iz kalabilir bol bol krem sürün

Of çok çok geçmiş olsun sırf bu korkumdan yanlarında sıcak hiçbir şey içmem bulundurmam. Allah şifa versin. İz kalmaması için doktorlar ilaç veriyor kullanın geçer inşallah

Kızlar buraya yeni katıldım pek bilgim yok ama bir soru soracaktım yanık ile alakalı 4 gün önce kızımın üstüne bardaktan çay döküldü ve 2. Derece yanık oluştu ekleyebilirsem fotoğrafta ekleyeceğim iz kalırmı acaba bu durumu yaşayan varmı? Eki Görüntüle 3521528
Cok geçmiş olsun mutlaka ilaç falann vermişlerdir onları kullanmaya devam edin,, sonra kantoran yağı sürün iz kalmaz kiyamam yavrum ya

Back