2 yaş biberon çürüğü

EylulveEylem

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
851
1.554
28
1 yaşında farkettim ben 2.ci kızımın diş cürümesini doktor biberon cürüğü dedi emziriyordum ozaman
Şimdi sütten kestim doktorun talimatı üzerine parmak fırca ile fırcaladım hep ama bu ara sık kanıyor cuma götürecegim doktora dişleri berbahat durumda cocugunun dişleri böyle olan varmı anneler yardım edin kafamı yiycem üzülüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200218_224527.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 746
cok gecmis olsun, cok kotu gorunuyor cidden nasil bu kadar curumus anlamadim, diseti de kirmizi duruyor baska bir agiz hastaligi olabilir mi?
Götürdüm doktora agrısı yoksa bekleyin dedi bekliycez ağrısı olursa sedasyon ile çekilicek dişleri yer tutucu koncak yerine cok üzgünüm beni emdi sürekli ve parmak fırça kullandım okadar anlamadım canım doktor genetik dedi abiminde çürümüş ufakken kapkaraydı diyor annem dayısına çekti sanırım

evet genetik olabilir, oglum 2,5 yasinda hala gece uyanip biberon iciyor, dis fircalama aliskanligi nerdeyse yok zor bela iki firca surerse suruyor, gayet normal disleri. benim ilk dolgum 33 yasinda bir kac ay once yaoildi mesela benim dislerim de sikintisizdir bizimkinin de ondan demekki. bakimsizliktan olsaydi benimkinin ahzinda dis kalmazdi

Aynı şekil ilk kızım 4 yasında bıraktı biberonu fırçalamaktan nefret ediyor zor fırçalar 2 3 akşamda bir ama 1 cürüğü yok 2ci kızım işte böyle oldu biri farklı diğeri farklı yani
Aman maşallah kız cürüğü olmasında zor ben cok cekiyorum ezerek veriyorum kıza ön dişlerini kullanamıyor ısıramıyor yavrum

yazik nasil sikintisi vardir onun da. neyse ki sut sisler bunlar 6 yasindan sonra yenilenecek

biberon çürüğü neymiş ya ? Bilmediğim için çok dikkatimi çekti.
Çok geçmiş olsun . Olmasaydı iyiydi ama çok paralamayın kendinizi , süt dişleri onlar sonuçta. Kuzenimin oğlunun çekilmişti aynı şekilde çürüdüğü için (geceleri çok elma suyu içiyormuş çocuk biberon ile. Bu mu oluyor acaba biberon çürüğü ?) şimdi çıkıyor yine dişleri
Dilerim en kısa sürede düzelir .
Diş fırçalamayı çocukların keyfine bırakmamak gerek bence , olmadı beraber oyun yaparak fırçalayın belki heves eder :/

Tıp dilinde biberon cürüğü
Yoksa kızım hiç biberon emmedi hep beni emdi yani 2 yasına 2 ay kala kestim
Şu durumda parmak fırça ile fırçalıyorum diğer fırçalar sert geliyır ve kanatıyor malesef
Umarım düzelir iyi dilekleriniz ve öneriniz için tşkler

Merhaba. Oncelikle Gecmis olsun çocuğunuzun dişleri nasil? Yer tutucu taktirdiniz mi

Merhaba iki yıl kadar önce yazmışsınız.. benim kızımın dişleride aynı şekilde doktor çok küçük olduğu için yapacak bişey yok dedi hızla çürümeye de devam ediyor. Sizde şu an durum nedir acaba ne yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…