Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızım iki yaşında ferritin 3 çıktı çok düşük... Kuzu ciğeri yedirsem faydası olur mu ve nasıl pişirmem gerek... Farklı önerisi olan varsa yazabilir mi teşekkür ederim
doktoru ilaç yazmadı mı? gıdalarla tek başına düzelmez şu aşamada maalesef. ama ilaçla birlikte ciğer, dalak, et yemek fayda verir. beraberinde de C vitaminini bolca tüketmek gerek
Kızım iki yaşında ferritin 3 çıktı çok düşük... Kuzu ciğeri yedirsem faydası olur mu ve nasıl pişirmem gerek... Farklı önerisi olan varsa yazabilir mi teşekkür ederim
Merhabalar. Benim oğlum da 2 yaşında ve ferritin 4 çıktı. Doktor 18 aylıkken demir damlasını bıraktırmıştı, şimdi tekrar başlattı ocean microfer 10x2 şeklinde ve 3 ay sonra tahlil dedi. Gıda ile düzelmez sanki ve benim oğlum yemiyor et falan sadece et suyu kullanıyorum ama yerse eğer kuzu ya da dana ciğeri haşlaması çok fayda ediyormuş.