Gecmis olsun arkadasimAynı sorun bendede var 4haftalık bebeğimi bugun kaybettim ve 3. Düşüğüm oldu bu neden sebep hiç birsey soylemiyorlar yönlerdırmıyorlarda Özele gitceğim artık neden bu düşükler zor hamile kalıyorum zaten 3yılda 3 dusuk oldu artık gücüm kalmadı
Geçmiş olsun canım .Allah birdaha kimseye bu acıyı yaşatmasın.Üç kez kalp atımı durması nedeniyle sonlandı gebeliklerin şuan dördüncü kez hamileyim diğerlerinde bir araştırma yaptırmamışlardı pıhtılaşma testini üniversiteye verdim ama sonuçları henüz çıkmadı doktorda iğnelere başladı.Bakalım ne olcak busefer hafif lekelenmem var hayırlısı diyorum elden bir şey gelmiyor.Kürtajların güvenilir ellerde yapılırsa korkacak birşey yok ben üç kez oldum Rabbim bir daha yaşatmasın kimseyeMerhaba arkadaşlar,
Herkese geçmiş olsun, tez zamanda hepimize sağlikli bir gebelik yaşamayı nasip etsin Allahım...
Ben 31 ocak'ta kurtaj oldum embriyo gelişmediği için... Tekrar Mart ayında hamile kaldım ve bebeğimizin kalp atışı duyulmadı... Düşük yapamadim.. Cok kötü ağrılarla beraber acil Ege univ hastanesine gittik ve acil kurtaj oldum..3 gun önce... 6 ay içinde 2 kürtaj oldum... Son kurtajdan sonra kese patolijiye yollanıldı... sonuç bekliyoruz .. Ve genetik pıhtılaşma için testler yaptiracağiz.. Tekrardan hamile kalabilecek miyim diye çok korkuyorum... 2 kez kurtaj olmak cok kotu olduğu yaziyor.... Aranizda 2 kurtajdan sonra hamile kalanlar var mi ? Ayni durumu yaşayanlar var mi....
Geçmiş olsun canım .Allah birdaha kimseye bu acıyı yaşatmasın.Üç kez kalp atımı durması nedeniyle sonlandı gebeliklerin şuan dördüncü kez hamileyim diğerlerinde bir araştırma yaptırmamışlardı pıhtılaşma testini üniversiteye verdim ama sonuçları henüz çıkmadı doktorda iğnelere başladı.Bakalım ne olcak busefer hafif lekelenmem var hayırlısı diyorum elden bir şey gelmiyor.Kürtajların güvenilir ellerde yapılırsa korkacak birşey yok ben üç kez oldum Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye
Bende ilk iki kürtajımdan sonra depresyona girmiştim birdaha olmayacak diye düşünüyodum iki ay önce üçüncü kürtajımı oldum o zaman anladım ki bu kötü tecrübelerede alışmışım şuan hamileyim tekrar sende yenersin korkunu emin ol.bu korkunun tek ilacı yeni bir hamilelik .Allah gönül muradını tez vakitte nasip etsinÇok geçmiş olsun... İnşallah herşey yolunda gider bu sefer.....
Emin ellerde oldu mu bilmiyorum ... İzmir de Ege univ. araştırma hastanesinde oldum kürtaj ... birinci Özelde olmuştu...
Bir daha hamile kalamayacağım diye bir korku var içimde yenemediğim ... Gerçekten çok zor atlatılan bir olay.... Şu an bekliyoruz testlerden geçecegiz eşim ile beraber... Kürtaj olalı 5 gün olacak ve benim hala kanlı akıntılarım var normal mi onu da bilmiyorum.. Salı günü kendi doktoruma kontrole gideceğim... Allahım herşeyin hayırlısını versin...
Bende ilk iki kürtajımdan sonra depresyona girmiştim birdaha olmayacak diye düşünüyodum iki ay önce üçüncü kürtajımı oldum o zaman anladım ki bu kötü tecrübelerede alışmışım şuan hamileyim tekrar sende yenersin korkunu emin ol.bu korkunun tek ilacı yeni bir hamilelik .Allah gönül muradını tez vakitte nasip etsin
Son kürtajımdan sonra bir adet oldum ikinciyi beklerken hamile kalmışım.üniversiteye pıhtılaşma için kan vermiştim ama sonuçları henüz çıkmadı.doktorumda 0.4 lük iğne başladı.ilk düşüğümde patalojiye gitmişti ama sonuç normal gelmişti diğerleri patalojiye giymediİnşallah .. doktor 4-5 ay gebelik yok dedi ... Sen ikinci kürtajdan sonra ne kadar bekledin ? Ve hiç test yaptırdın mı ? Ben şuan patoloji sonuçlarını bekliyorum ondan sonra diğer testleri yaptıracağım ...
Merhaba arkadaşlar,
Herkese geçmiş olsun, tez zamanda hepimize sağlikli bir gebelik yaşamayı nasip etsin Allahım...
Ben 31 ocak'ta kurtaj oldum embriyo gelişmediği için... Tekrar Mart ayında hamile kaldım ve bebeğimizin kalp atışı duyulmadı... Düşük yapamadim.. Cok kötü ağrılarla beraber acil Ege univ hastanesine gittik ve acil kurtaj oldum..3 gun önce... 6 ay içinde 2 kürtaj oldum... Son kurtajdan sonra kese patolijiye yollanıldı... sonuç bekliyoruz .. Ve genetik pıhtılaşma için testler yaptiracağiz.. Tekrardan hamile kalabilecek miyim diye çok korkuyorum... 2 kez kurtaj olmak cok kotu olduğu yaziyor.... Aranizda 2 kurtajdan sonra hamile kalanlar var mi ? Ayni durumu yaşayanlar var mi....
Otoimun hastaliklar olabilir yani bagisiklik sistemi ile ilgili olan rahatsızlıklar.. Bebegin hucrelerini annenin vücudu dis madde olarak algilayip atabilir ya da triodle iligi olabilir.. Aklima bunlar geliyor simdilik
bagısıklık testlerını bugun yaptırdım sonuc beklıyorum gercı pek umudum yok dr onları ıcınde sulandırıcı kullanıyoruz dedıOtoimun hastaliklar olabilir yani bagisiklik sistemi ile ilgili olan rahatsızlıklar.. Bebegin hucrelerini annenin vücudu dis madde olarak algilayip atabilir ya da triodle iligi olabilir.. Aklima bunlar geliyor simdilik
ben de dusuklerımı patolojıye hatta bır tanesını de genetık olarak ıncelettım ama onlardan cıddı sonuclr cıkmıyor .ins saglıklı bır sekılde devm edar hamıleligınSon kürtajımdan sonra bir adet oldum ikinciyi beklerken hamile kalmışım.üniversiteye pıhtılaşma için kan vermiştim ama sonuçları henüz çıkmadı.doktorumda 0.4 lük iğne başladı.ilk düşüğümde patalojiye gitmişti ama sonuç normal gelmişti diğerleri patalojiye giymedi
kurtajdan sonra tamamen temızlenme 10 gun fln suruyor cok normal ..ben kurtajlarımdan sonra tekrar adet olasıya kadar hıc ılıskıye gırmedım enfeksıyon rıskı olmuyor ..aynı endıseler bende de var ..bir dunya test yaptırdım dusun hıstereskobı yaptırdım rahıme baktılar kamerayla o da temız cıktı hıcbır sebep yok sadece pıhtılasma var ama 3. hamılelıgımde ıgne kullandım yıne olmadı artık son bır kez daha denecegım 1 ay sonra korunmayı bırakacam o da duserse pgt lı tup bebek yaptırırımÇok geçmiş olsun... İnşallah herşey yolunda gider bu sefer.....
Emin ellerde oldu mu bilmiyorum ... İzmir de Ege univ. araştırma hastanesinde oldum kürtaj ... birinci Özelde olmuştu...
Bir daha hamile kalamayacağım diye bir korku var içimde yenemediğim ... Gerçekten çok zor atlatılan bir olay.... Şu an bekliyoruz testlerden geçecegiz eşim ile beraber... Kürtaj olalı 5 gün olacak ve benim hala kanlı akıntılarım var normal mi onu da bilmiyorum.. Salı günü kendi doktoruma kontrole gideceğim... Allahım herşeyin hayırlısını versin...
BU arada histereskobı yaptırdım rahım temız cıktıarkadaslar tekrarlayan dusugu olanlar kan pıhtılasması(trombofılı)ve kromozom testlerı dısında hangı arastırmaları yaptırdınız bır faydası oldu mu?
2 .kurtajımdan sonra pıhtılasma testı yaptırdım faktor 5 homozıgot ve dıgerlerı heterozıgot cıktı . kromozom testınde her sey normal cıktı.Oncekı kayıplarımın pıhtılasma sebebıyle gerceklestıgını dusunduk ve tekrar hamıle kaldım 3 .gebelıgımde 0.8 clexane ve 100mg cor aspın ıle basladım .yıne 8.haftalık ıken kaybettım .kurtaj olalı 1 ay oldu .artık sasırdım ne yapacıgımı dr rahım fılmı cekmek ıstıyor bır de antıfosfolıd dıye bır test ıstedı ama bır fayda saglar mı bılemedım.
Geçmiş olsun ... Inşallah hersey iyi çikar...bagısıklık testlerını bugun yaptırdım sonuc beklıyorum gercı pek umudum yok dr onları ıcınde sulandırıcı kullanıyoruz dedı
Geçmiş olsun canımm..... Peki doktor ne diyor bu olaylara... Daha etkili iğne mi veriyorlar peki ?kurtajdan sonra tamamen temızlenme 10 gun fln suruyor cok normal ..ben kurtajlarımdan sonra tekrar adet olasıya kadar hıc ılıskıye gırmedım enfeksıyon rıskı olmuyor ..aynı endıseler bende de var ..bir dunya test yaptırdım dusun hıstereskobı yaptırdım rahıme baktılar kamerayla o da temız cıktı hıcbır sebep yok sadece pıhtılasma var ama 3. hamılelıgımde ıgne kullandım yıne olmadı artık son bır kez daha denecegım 1 ay sonra korunmayı bırakacam o da duserse pgt lı tup bebek yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?