• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Tüp Bebek Transferi

Gittim canım rahim duvarı kalınlaşmamış yani 5.3 dedi ama hormonlar normal olduğu için cumartesi tekrar bakılacak ne kadar değişir o güne kadar bilmiyorum o gün 19. Günü oluyor adetimin transfer için geç kalınmış olur gibi geliyor ama vardır bir bildiği doktorumun
Durumlar bende böyle yani çok üzüldüm bugün sen ne durumdasın
Hiç üzülme canım genelde 15-19 hatta adetin 23-24 ünde transfer olup pozitif göreni gördüm.Hormonların normal çok şükür Allah'ın izniyle kalınlaşır inşallah gönlüne göre ilerler sürecin 💕 Benim ilk adet bitti 2. Adet de gecikme olmazsa 19-20 Ekim gibi kuzum yani herşey yolunda ilerlerse kasımın başı olur transfer diye düşünüyorum

Benimde 2. Tüp bebek denemem cumartesi transfer olucam inşallah 1. Taze transferdi 2 embriyo transfer edildi üçüzlere hamile kaldım maalesef erken doğumla kaybettim
Şimdi yine transfer olucam bu sefer dondurulmuş embriyo

Benimde 2. Tüp bebek denemem cumartesi transfer olucam inşallah 1. Taze transferdi 2 embriyo transfer edildi üçüzlere hamile kaldım maalesef erken doğumla kaybettim
Rabbim inşallah yeniden pozitif görmeyi ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım benim ❤️

Canım nasılsın 2. Transferini olacaktı umarım pozitif olmuştur ☺️

Yok canım 3. Transferde yapılacağını soyledı ama doktorum bağışıklık serumu ve kortızol yapılacak
Bıde prograf tb vercem dedı canım 3. Deneme olacağı ıcın hısteroskobı yapılacak ultrasonda görünen bısey yok ama rahmım de bıraz kucuk cizık atarız hıc bısey yoksa bıle dedı doktorum

Back
X