• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Tüp Bebek Transferi

Ben varım canım ilk transfer kimyasal oldu. 4 ekimde kontrolüm var transfer günü belli olacak

Ben varım canım ilk transfer kimyasal oldu. 4 ekimde kontrolüm var transfer günü belli olacak
Benim de ilk transfer kimyasal oldu kuzum 🥺 Adetim yeni bitti .2. adetim 19 Ekim gibi görünüyor o zaman tekrar gidicem ❤️ Doktor açıklama yaptı mı kuzum.İlaçlarında falan değişiklik olursa sürecini burada paylaşır mısın ❤️

Canım yaptığı açıklama sebebinin bilinemeyeceği gibi bir açıklamaydı. Kimyasaldan sonra adet oldum 2.adetim kahverengi şekilde geldi hormonlara baktılar östrojen yüksek çıkmış iptal edildi. Yasmin kullandım 1 ay adet oldum başladım işte şimdi estrofeme kontrol bekliyorum. Ama bu sefer çok korkuyorum ilkinde daha cesurdum 🙁

Benimde ilki basarisiz oldu. Doktor bir yorum yapmadi %100 kesinligi olmadigini iletti. Reglin ikinci gunu gidecegim olursam olamazsam da tarlusal kullanip olunca gidecegim

ben.. ilki direkt negatif olmuştu. 2.ye ilaçsız başladık bakalım neler olacak 🌺

Merhabalar
Bende 2. Tüp bebek tedavisine başladım . Şuan günlük gonalF 225 meriofert 75 ve birgün aralıklarla gonapeptly kullanıyorum cuma kontrolüm var

Canım yaptığı açıklama sebebinin bilinemeyeceği gibi bir açıklamaydı. Kimyasaldan sonra adet oldum 2.adetim kahverengi şekilde geldi hormonlara baktılar östrojen yüksek çıkmış iptal edildi. Yasmin kullandım 1 ay adet oldum başladım işte şimdi estrofeme kontrol bekliyorum. Ama bu sefer çok korkuyorum ilkinde daha cesurdum 🙁
Canım benim ❤️ İnşallah 2. Transfer de hepimiz sağlıklı gebelik haberlerini alırız 🤲🏻 Ben de öyleyim ya aynısı olursa diye korkmuyor değilim ama hayatımda ilk defa kimyasal bile olsa hamile kalmak bir yandan da umut oluyor bana ❤️ İnşallah 2. Sinde yavrularımızı kucağımıza almak nasip olur 🤲🏻

Benimde ilki basarisiz oldu. Doktor bir yorum yapmadi %100 kesinligi olmadigini iletti. Reglin ikinci gunu gidecegim olursam olamazsam da tarlusal kullanip olunca gidecegim
🥺 Umutla bekleyip hüsranla karşılaşmak o kadar zor ki .. Ama her tedavi biraz daha yaklaştırıyor bizi inanıyorum.İnşallah hepimizin 2. Transferleri hayırla sağlıkla sonuçlanır 🤲🏻

Umarım hepimiz için bu günler geride kalır ve kucağımızda çocuklarımızla gülümseyerek hatırlarız ❤️

Gittim canım rahim duvarı kalınlaşmamış yani 5.3 dedi ama hormonlar normal olduğu için cumartesi tekrar bakılacak ne kadar değişir o güne kadar bilmiyorum o gün 19. Günü oluyor adetimin transfer için geç kalınmış olur gibi geliyor ama vardır bir bildiği doktorumun
Durumlar bende böyle yani çok üzüldüm bugün sen ne durumdasın

Merhaba benım ıkı tup bebek denemem kımyasal oldu 😔3. Deneme ıcın dondurulmuş embrıyolarımız var kasım bası gıbı hısteroskobı yapılacak Aralık gıbı bı aksılık olmazsa transfer olur ınsAllah.2 kez kımyasal oldugu ıcın hısteroskobı yaptırmak ıstedım doktorum sağlıksız embrıyo olduğu ıcın kımyasal olduğunu soyledı

Her ıhtımale karşı rahım bagısıklıgı ıcın bağışıklık serumu ve kortızol falan kullancam 3. De kımyasal olacak dıye çok korkuyorum

Back
X