Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ilk transfer kimyasal oldu kuzumBen varım canım ilk transfer kimyasal oldu. 4 ekimde kontrolüm var transfer günü belli olacak
Canım benimCanım yaptığı açıklama sebebinin bilinemeyeceği gibi bir açıklamaydı. Kimyasaldan sonra adet oldum 2.adetim kahverengi şekilde geldi hormonlara baktılar östrojen yüksek çıkmış iptal edildi. Yasmin kullandım 1 ay adet oldum başladım işte şimdi estrofeme kontrol bekliyorum. Ama bu sefer çok korkuyorum ilkinde daha cesurdum![]()
Benimde ilki basarisiz oldu. Doktor bir yorum yapmadi %100 kesinligi olmadigini iletti. Reglin ikinci gunu gidecegim olursam olamazsam da tarlusal kullanip olunca gidecegim
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelik haberlerini alırız canımben.. ilki direkt negatif olmuştu. 2.ye ilaçsız başladık bakalım neler olacak![]()
İnşallah güzel haberler almak nasip olur canımMerhabalar
Bende 2. Tüp bebek tedavisine başladım . Şuan günlük gonalF 225 meriofert 75 ve birgün aralıklarla gonapeptly kullanıyorum cuma kontrolüm var
Amin inşAllahİnşallah güzel haberler almak nasip olur canım![]()
inşallah çok teşekkür ederimİnşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelik haberlerini alırız canım![]()
Canım merhaba, kontrole gittin mi nasıl ilerleyecek sürecin ?Ben varım canım ilk transfer kimyasal oldu. 4 ekimde kontrolüm var transfer günü belli olacak
Merhaba canım , sürecin nasıl ilerliyor transfer oldun mu ?ben.. ilki direkt negatif olmuştu. 2.ye ilaçsız başladık bakalım neler olacak![]()
merhaba 22 eylülde transfer oldum 7. gün pozitif olduğunu öğrendim çok şükürMerhaba canım , sürecin nasıl ilerliyor transfer oldun mu ?