2.tüp bebek denememde başardım

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
merhaba arkadaşlar..
2.tüp bebek çalışması sonucu hamileyim.çok mutluyum dolayısıyla.
doktorumun söylediğine göre ikiz olma ihtimali yüksek.
1 hafta sonra ultrasonda göreceğiz.
sizlerde sakın umudunuzu kaybetmeyin.darısı başınıza..:teytey:

• Konu Sahibi EU1
çok sevindim.sağlıkla sıhhatle devam eder inşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ilk hayal kırıklığından sonra şimdiki mutluluğunu çok iyi anlayabiliyorum. darısı bu yoldakilerin başına inşallah. sizin sorun nydi ve 1. ve 2. denemeyi nerede yaptırdınız?

• Konu Sahibi EU1
hayırlı olsun inşallah darısı bizim başımıza

• Konu Sahibi EU1
canım hayırlısı olsun, inşallah saglıkla dünyaya getirirsin bebişlerini...bizler için de dua et ne olur...

• Konu Sahibi EU1
hayırlı olsun , rabbim sağlıkla kavuştursun .
ailene , sevdiklerine ve tüm seninle bu mutluluğu paylaşan herkese güzellikler getirmesi dileği ile.

• Konu Sahibi EU1
GÖZÜN AYDIN DARISI BİZE İNŞALLAH.sorunun neydi.

• Konu Sahibi EU1
benimde 1. olmadı bu ay 2. başlayacağız.hiç umudum yok ama elimden geleni yapacağım.

• Konu Sahibi EU1
oh tebrikler canım rabbim kucağına almayıda nasip eder inş darısıda bizlere amiiiiiiiiiiiiin

tebrikler canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah darısı başımıza.

Gözün aydın canım Allah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,analı babalı büyüsün inşallah
Darısı bizim başımıza

Canım seni ve eşini tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

derinlife tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin....kan sonucun kac cikmisti????

Tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin. "Tüp Bebek Çalışması" lafına da koptum vallahi :) Çok hoş...

TEBRİKLER DERİNLIFE....inşallah bizde bebeğimizi taşırız bir gün.allah sağ salim kucağına versin İKİZLERİNİİİİİİİİİİİİİİİ allah söylettiiii....

Gözün aydın,hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.Darısı isteyenlere de olsun inşallah.

Allah tamamina erdirsin darisi bizim başimiza inşallah

Gözün aydın Allah tamamına erdirsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…