- 9 Kasım 2022
- 351
- 175
- 33
- 27
- Konu Sahibi sevgiiiiii3
2. Denemem 4 ocakta bi transferim oldu betam 12 geldi , geçen Nisan ayında da ilk sonucum 19 gelmişti sizce sebebi ne , transfer zamanı her şey yolundaydı en iyi embriyo dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yapmadılar sperm testleri hepsi iyiydiPgt yapıldı mı
Sperm de dna hasarı da olabiliyormuş .
Peki size doktorunuz bu söylediklerime bakalım demedi mi pıhtılaşma falan sebeb olarak size hiç bısey söylenmedi miEmbriyo da iyiydi çözüldükten sonra da gelişmeye devam etti ama rahme girince kimyasala dönüyor
Canım öncelikle Rabbim sabır versin seni o kadar iyi anlıyorum ki senin gibi iki kez tüp bebekle kimyasal yaşadım çok ağladım ardından embriyom bitti yeniden bir sürü vitamin kullanarak opu oldum taze yumurta toplattım eşimin değerleri çok iyi olmasına rağmen spermleri mikroçiple seçtirdim pgt yaptırmadım çünkü genetik testleriniz temizdi ardından temmuzda yumurtalar donduruldu en iyi kalite iki tane iki tame orta sonra tabi ben araştırmalar başladım ve sonucunda rahmimde çok fazla katil hücre olduğu ortaya çıktı şimdi onun için gebelik aşısı oldum (bugün ) haftaya İntralipit serum ve kortizon desteği ile transfere olacağım tabikide nasip olursa çok sevineceğiniz olmazsa hayırlısı deyip devam edeceğiz ama ben iki ki yasal sonrası böyle bir yol izledim2. Denemem 4 ocakta bi transferim oldu betam 12 geldi , geçen Nisan ayında da ilk sonucum 19 gelmişti sizce sebebi ne , transfer zamanı her şey yolundaydı en iyi embriyo dediler
Hayır ama hep şüpheyle bakıyorlardı sebep ne deyince. Onlarda anlamadılarPeki size doktorunuz bu söylediklerime bakalım demedi mi pıhtılaşma falan sebeb olarak size hiç bısey söylenmedi mi
Sana da çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarını alırsın ben ilkinde gebelik aşısı oldum ikincisinde onu yapmadılar beyaz serum verdiler . Peki bu katil hücreleri nasıl tespit ettinizCanım öncelikle Rabbim sabır versin seni o kadar iyi anlıyorum ki senin gibi iki kez tüp bebekle kimyasal yaşadım çok ağladım ardından embriyom bitti yeniden bir sürü vitamin kullanarak opu oldum taze yumurta toplattım eşimin değerleri çok iyi olmasına rağmen spermleri mikroçiple seçtirdim pgt yaptırmadım çünkü genetik testleriniz temizdi ardından temmuzda yumurtalar donduruldu en iyi kalite iki tane iki tame orta sonra tabi ben araştırmalar başladım ve sonucunda rahmimde çok fazla katil hücre olduğu ortaya çıktı şimdi onun için gebelik aşısı oldum (bugün ) haftaya İntralipit serum ve kortizon desteği ile transfere olacağım tabikide nasip olursa çok sevineceğiniz olmazsa hayırlısı deyip devam edeceğiz ama ben iki ki yasal sonrası böyle bir yol izledim
Cd56 testi yaptırdım canı birde benim kimyasallarım aşırı kasılma ile sonlanıyordu hani camım şöyle ilk başta değerim normal oluyor sonrası aşırı kasılma sonrası bebeği kaybediyorumSana da çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarını alırsın ben ilkinde gebelik aşısı oldum ikincisinde onu yapmadılar beyaz serum verdiler . Peki bu katil hücreleri nasıl tespit ettiniz
siz doktorunuzla yeniden görüşün eğer geride embriyonuz varsa testlerinizi yaptırın herkesin vücudu ayrı herkesin sorunu farklıHayır ama hep şüpheyle bakıyorlardı sebep ne deyince. Onlarda anlamadılar
Embriyom kalmadı sıfırdan başlayacağım daha sonra ama önce araştıracağım sebebinisiz doktorunuzla yeniden görüşün eğer geride embriyonuz varsa testlerinizi yaptırın herkesin vücudu ayrı herkesin sorunu farklı
Rabbim çok aratmadan ulaştırsın yavrunuza aminEmbriyom kalmadı sıfırdan başlayacağım daha sonra ama önce araştıracağım sebebini
Bana bu transferinle ilgili olumlu sonuç alırsan bilgilendirir misin beni deCd56 testi yaptırdım canı birde benim kimyasallarım aşırı kasılma ile sonlanıyordu hani camım şöyle ilk başta değerim normal oluyor sonrası aşırı kasılma sonrası bebeği kaybediyorum
Amin canımRabbim çok aratmadan ulaştırsın yavrunuza amin
Sana da çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarını alırsın ben ilkinde gebelik aşısı oldum ikincisinde onu yapmadılar beyaz serum verdiler . Peki bu katil hücreleri nasıl tespit ettinizh
İnşallah canım mutlaka haber veririm dualarına talibimBana bu transferinle ilgili olumlu sonuç alırsan bilgilendirir misin beni de