- 30 Ocak 2018
- 2.323
- 3.083
- 133
- 34
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Allah im inşallah o durumu yaşamam. 3 kilo vermişim bu aygecen bi konuda okudum doğuma kadar kusması kesilmeyenler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah im inşallah o durumu yaşamam. 3 kilo vermişim bu aygecen bi konuda okudum doğuma kadar kusması kesilmeyenler var
ayy ne biliyim bir çocuk doğuracaz diye anamız ağladı sağlıklı gelsinler de kusarız artık napalımAllah im inşallah o durumu yaşamam. 3 kilo vermişim bu ay
su an baş ağrısı hariç bir şikayet yok sükür. baş ağrısı da sıvı kaybı olduğu için olmustur dedi doktor. ünşallaj bir sey yoktur gercektenCanım endişelenme ben de senin gibi ilk trimesteri hiç kusmadan geçirdim. Ama ikinci trimesterde iki kere kustum. İkisinde de yemeğin kokusundan midem bulandı ve çıkardım benim annem hamileliğinin son aylarında iyice hassaslaşmış ve sürekli istifra etmiş mesela. Bence bu kusma işi her hamilelikte farklı gösteriyor kendini. Kusmanın yanında ciddi şikayetler olmadığı sürece normal bence.
Baş ağrısı için de endişelenme, kusma sonrası vücut su kaybediyor bitkin düşüyor o yüzden normal. Sen bolca su iç dinlen. Umarım hepimizin hamileliği sağlıklı ve sorunsuz geçersu an baş ağrısı hariç bir şikayet yok sükür. baş ağrısı da sıvı kaybı olduğu için olmustur dedi doktor. ünşallaj bir sey yoktur gercekten
çok sağ olun
Anne olmak bu kadar zor olmamalıayy ne biliyim bir çocuk doğuracaz diye anamız ağladı sağlıklı gelsinler de kusarız artık napalım
amin inşallahBaş ağrısı için de endişelenme, kusma sonrası vücut su kaybediyor bitkin düşüyor o yüzden normal. Sen bolca su iç dinlen. Umarım hepimizin hamileliği sağlıklı ve sorunsuz geçer
keske baba olsaydım esime diyorum nasıl doğurucam ben. sen yaparsın diyor gülerek. dedim tabi sana giren çıkan yok ondan bu rahatlıkAnne olmak bu kadar zor olmamalı
Aynen öyle. Olan bize oluyor. Allah im yardımcımız olsunkeske baba olsaydım esime diyorum nasıl doğurucam ben. sen yaparsın diyor gülerek. dedim tabi sana giren çıkan yok ondan bu rahatlık
Aynen öyle. Olan bize oluyor. Allah im yardımcımız olsun