- 15 Ağustos 2024
- 15
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi AySeGuL2306
5.gün embriyosu benim ki... Dayanamadım ama hiç belirtide olmayınca diger yorumları görünce dedim bende bi tuhaflık var galibaMerhaba 3. Gün embriyosu ise daha belli olmaz. 5. Gün embriyosu ise 7. gün belli oluyor oda sadece kanda çıkıyor. Yani siz her halükarda erken yaptırmışsınız
Dilerseniz yarın kan testi yaptırın belki daha net belli olur5.gün embriyosu benim ki... Dayanamadım ama hiç belirtide olmayınca diger yorumları görünce dedim bende bi tuhaflık var galiba
İlk transfer kimyasal olunca sebep olarak bir önerisi oldu mu doktorunuzun veya başka bir işlem önerdi mi yoksa yine standart transferi mi yaptıMerhaba arkadaşlar ben 6 gün önce 2.transferimi oldum . İlk transferim kimyasalla sonuçlanmıştı. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif çıktı ve hic belirtimde yok. Benimle aynı durumda olan var mı? İdrar testinde görünür mü 6.günde?
Benim sol tüpüm şişti onun icin bir operasyon gecirdim. 2 ay sonra 2.transferim oldu ilk transferime ek olarak oksapar başladık. Ve 2 tane embriyo koyduk 5.günİlk transfer kimyasal olunca sebep olarak bir önerisi oldu mu doktorunuzun veya başka bir işlem önerdi mi yoksa yine standart transferi mi yaptı
benim de temmuz ayında yapılan transferim kimyasal oldu yeni transfer için korkuyorum
Merhaba sonuçlarınız nasıl inşallah pozitiftir.Benim sol tüpüm şişti onun icin bir operasyon gecirdim. 2 ay sonra 2.transferim oldu ilk transferime ek olarak oksapar başladık. Ve 2 tane embriyo koyduk 5.gün
Maalesef tekrar negatif oldu doktorum 3 ay mola verelim bu süre içinde spontane gebe kalabilirsin dedi.Merhaba sonuçlarınız nasıl inşallah pozitiftir.
Üzüldüm. İnşallah kalırsınMaalesef tekrar negatif oldu doktorum 3 ay mola verelim bu süre içinde spontane gebe kalabilirsin dedi.
Aydın 'da Doç.Dr.Tolga ATAKULÜzüldüm. İnşallah kalırsınsüreç gerçekten zor yaşayan bilir Allah yardımcımız olsun. Bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Doktor arayışındayım sizin doktorunuz kimdi