Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bende test yaptım 0.49 cıktı negatif sonucu galiba bundan sonra yükselmez büyük ihtimalBenim transferim doğal siklus oldu. Yumurta büyütmede sadece ek olarak disardan az bi ilac destegi aldim. Ama transfer sürecim tamamen doğal siklus. Çok şükür bugün kesemizi gördük. Haftayada kalp atışına gitcem. Benmde dondurulmuş 5. Gün embriyosu ilk denemem.
Ne zaman transfer oldunuz? Belki daha yeni oluşuyordur? Rabbim hayirli haberler versin inşallahhayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bende test yaptım 0.49 cıktı negatif sonucu galiba bundan sonra yükselmez büyük ihtimal
bugun 11 günüm 3 gün emriyosu doğrı sonuc cıkarsınNe zaman transfer oldunuz? Belki daha yeni oluşuyordur? Rabbim hayirli haberler versin inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , benimde doğal dondurulmuş embriyo transfer olacak çok endişeliyim msjnz gördüm bıraz iyi oldum, size transfer yapıldığında rahim kalınlığı kçtır?Benim transferim doğal siklus oldu. Yumurta büyütmede sadece ek olarak disardan az bi ilac destegi aldim. Ama transfer sürecim tamamen doğal siklus. Çok şükür bugün kesemizi gördük. Haftayada kalp atışına gitcem. Benmde dondurulmuş 5. Gün embriyosu ilk dedenemem.
Hiç hatırlamıyorum ama ben geç yumurtlama gördüğüm için baya uzun beklemiştik E2 hormonuma ve progestoruma bakmıştı sürekli doktor. Ve ona göre gün vermişti.korkmayın Allahın izniyle olumlu olun tutar inş biz şuan 17 haftalik olduk bile hic olmaz diye dusunmustum oldurdu rabbim tez zamanda sizinde karnınıza mucizenizi koysun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , benimde doğal dondurulmuş embriyo transfer olacak çok endişeliyim msjnz gördüm bıraz iyi oldum, size transfer yapıldığında rahim kalınlığı kçtır?
Merhaba durumunuz nedir acaba hamilemisiniz?Ben de doğal denemek istiyorum ikinci denemem olucak ilk ilaçlı yumurtalar toplandı ama bende rezerve azlığı var 3 yumurta toplandı 3 gün yaşamadılar transfer iptal olmuştu şimdi 2 adet ara verdik impyrl, biosteron kulanyorum bu adet gidiyorum bu sefer dogal olsun istiyorum sizce olurmu rezerv az oluncamerhaba kızlar ikinci transfer dağaş siklus yöntemini deniyen var ilaç kullanmasan yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi yapıldı 6 gün dondurulmus 3 gün emriyosu transfer oldum benm gibi olan pozitif sonuc alan oldımı
merhabalar, benim de ilk transferimdi. önce pozitifi gördüm sonra değer düştü sanırım kimyasal. bugun son kontrol testini verdim ama hiç ümidim yok. ikinci denemeyi doğal siklus düşünüyorum. siz nerde tedavi görüyordunuz?Merhaba durumunuz nedir acaba hamilemisiniz?Ben de doğal denemek istiyorum ikinci denemem olucak ilk ilaçlı yumurtalar toplandı ama bende rezerve azlığı var 3 yumurta toplandı 3 gün yaşamadılar transfer iptal olmuştu şimdi 2 adet ara verdik impyrl, biosteron kulanyorum bu adet gidiyorum bu sefer dogal olsun istiyorum sizce olurmu rezerv az olunca
Ben istanbul şişli tüp bebek hastanesinde tedavi gördüm doktorum çok iyi Emre Karatekelioğlu değiştirmek istemiyorum onda devam edicemmerhabalar, benim de ilk transferimdi. önce pozitifi gördüm sonra değer düştü sanırım kimyasal. bugun son kontrol testini verdim ama hiç ümidim yok. ikinci denemeyi doğal siklus düşünüyorum. siz nerde tedavi görüyordunuz?
ben izmir'de tedavi görüyorum doktorumla konusacagım bu konuyuBen istanbul şişli tüp bebek hastanesinde tedavi gördüm doktorum çok iyi Emre Karatekelioğlu değiştirmek istemiyorum onda devam edicem
ben izmir'de tedavi görüyorum doktorumla konusacagım bu konuyu
benim düşük amh ve buna bağlı olarak kalitesiz yumurta oluyor. iki toplamada ancak 6 tane elde edebildik. bunlardan da 4ü transfer günü çözüldü zaten hiç biri çok iyi kalitede değildi hepsi 3. gün embriyosuydu. bir tane daha iyi olan transfer edildi 23 ağustosta. daha sonra 11. günde pozitifi gördük. artış gerçekleşmedi düşüş oldu. bugün tekrar test verdim ama hiç ümidim yok tedavimiz sıfırdan başlayacak şimdi maalesefSizin probleminiz neydi acaba eğer özel değilse?
benim düşük amh ve buna bağlı olarak kalitesiz yumurta oluyor. iki toplamada ancak 6 tane elde edebildik. bunlardan da 4ü transfer günü çözüldü zaten hiç biri çok iyi kalitede değildi hepsi 3. gün embriyosuydu. bir tane daha iyi olan transfer edildi 23 ağustosta. daha sonra 11. günde pozitifi gördük. artış gerçekleşmedi düşüş oldu. bugün tekrar test verdim ama hiç ümidim yok tedavimiz sıfırdan başlayacak şimdi maalesef