kubilik Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2022 89 32 Çarşamba 23:32 Konu Sahibi meliha323 #21 bukaaa .!.: Gerçekten bu gebelik testleri para tuzağı olmuş.. yani bir değil iki değil sürekli insanlar pozitif görüyor kırılan umutlara mı üzülelim sürekli verdiğimiz paralara mı bilmiyorum .. Genişletmek için tıkla... İnanın parası bile umurunda olmuyor insanın pozitife çıkınca . Diğer türlü bilerek yapılan bir şeyse çok papatya insan .!.: Days Comfort alın . Transferın 4. Günü bile doğru sonuç aldım …. Zaten ınternetten bakabılırsınız en iyi test markaları die Genişletmek için tıkla... teşekkğr ederim uzunca bi süre test görmek istermişim sanmıyorum ama araştıracağım
bukaaa .!.: Gerçekten bu gebelik testleri para tuzağı olmuş.. yani bir değil iki değil sürekli insanlar pozitif görüyor kırılan umutlara mı üzülelim sürekli verdiğimiz paralara mı bilmiyorum .. Genişletmek için tıkla... İnanın parası bile umurunda olmuyor insanın pozitife çıkınca . Diğer türlü bilerek yapılan bir şeyse çok papatya insan .!.: Days Comfort alın . Transferın 4. Günü bile doğru sonuç aldım …. Zaten ınternetten bakabılırsınız en iyi test markaları die Genişletmek için tıkla... teşekkğr ederim uzunca bi süre test görmek istermişim sanmıyorum ama araştıracağım
papatya insan Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 714 502 31 Çarşamba 23:38 Konu Sahibi meliha323 #22 kubilik .!.: İnanın parası bile umurunda olmuyor insanın pozitife çıkınca . Diğer türlü bilerek yapılan bir şeyse çok teşekkğr ederim uzunca bi süre test görmek istermişim sanmıyorum ama araştıracağım Genişletmek için tıkla... En azından umudunuzu kırılmasın parası zaten 60 tl dikkate alınıcak bi miktar değil
kubilik .!.: İnanın parası bile umurunda olmuyor insanın pozitife çıkınca . Diğer türlü bilerek yapılan bir şeyse çok teşekkğr ederim uzunca bi süre test görmek istermişim sanmıyorum ama araştıracağım Genişletmek için tıkla... En azından umudunuzu kırılmasın parası zaten 60 tl dikkate alınıcak bi miktar değil
kubilik Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2022 89 32 Çarşamba 23:41 Konu Sahibi meliha323 #23 papatya insan .!.: En azından umudunuzu kırılmasın parası zaten 60 tl dikkate alınıcak bi miktar değil Genişletmek için tıkla... 850 kan testine verdim
papatya insan .!.: En azından umudunuzu kırılmasın parası zaten 60 tl dikkate alınıcak bi miktar değil Genişletmek için tıkla... 850 kan testine verdim
papatya insan Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 714 502 31 Çarşamba 23:41 Konu Sahibi meliha323 #24 kubilik .!.: 850 kan testine verdim Genişletmek için tıkla... Höööh o ne öyle aciller beleş
kubilik Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2022 89 32 Çarşamba 23:42 Konu Sahibi meliha323 #25 papatya insan .!.: Höööh o ne öyle aciller beleş Genişletmek için tıkla... Eşim sağolsun hamileysen bekleme oralarda dedi. Çok emindik . Yumurtlama ve çatlamayı görünce değerlendirdik. Ama elinde patladı
papatya insan .!.: Höööh o ne öyle aciller beleş Genişletmek için tıkla... Eşim sağolsun hamileysen bekleme oralarda dedi. Çok emindik . Yumurtlama ve çatlamayı görünce değerlendirdik. Ama elinde patladı
papatya insan Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 714 502 31 Çarşamba 23:43 Konu Sahibi meliha323 #26 Yaaahhh
papatya insan Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 714 502 31 Çarşamba 23:52 Konu Sahibi meliha323 #27 Neyse aklınızda olsun acilde de bekletmiyorlar zaten 2 saate çıkıyor sonuçlar