• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 tane polipim varmış

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
2 yıla yakın çocuk istyrz olmuyor dün özele gittim ve polip olduğunu söyledi bende aşılama istytrm dedim oda polipi alırsak daha iyi olur dedi ne yapmam gerek polip olupta hamile kalan var mı

2 yıla yakın çocuk istyrz olmuyor dün özele gittim ve polip olduğunu söyledi bende aşılama istytrm dedim oda polipi alırsak daha iyi olur dedi ne yapmam gerek polip olupta hamile kalan var mı

Polipim varmış ben bunu ikinci hamileliğimde öğrendim. 😱

Boyutları küçük ise aşılama sürecine hiç girme, hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah.

Ben 7 ay arayla ikinci kez hamile kalmıştım. Polipi aldırmalısın aama önce

Son düzenleme:
Polipim varmış ben bunu ikinci hamileliğimde öğrendim. 😱

Boyutları küçük ise aşılama sürecine hiç girme, hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah.

Ben 7 arayla ikinci kez hamile kalmıştım. Polipi aldırmalısın aama önce
Ne boyutta olursa aldırmak gerekiyor ?

Ne boyutta olursa aldırmak gerekiyor ?

bana doktorum 25 kuruştan küçük senin polipim boyutu, 3. Kez hamile kalmana engel değil demişti ama hamilelikte hormonlardan dolayı büyüyormuş polipler, 3. Gebelik öncesi polipi alacaklar. Doktora danışmak gerekir herkesin polisinin durumu, yeri değişir. Benim ki rahim içinde, kiminin ki servikste kanalda oluyormuş

bana doktorum 25 kuruştan küçük senin polipim boyutu, 3. Kez hamile kalmana engel değil demişti ama hamilelikte hormonlardan dolayı büyüyormuş polipler, 3. Gebelik öncesi polipi alacaklar. Doktora danışmak gerekir herkesin polisinin durumu, yeri değişir. Benim ki rahim içinde, kiminin ki servikste kanalda oluyormuş
Hmm doğru diyosunuz anladım ..Teşekkür ederim

Ben düşük yapmadım iki gebeliğimde de polip olmasına rağmen.

Ama, önemli bir aması var;
❗büyüklüğüne göre hamile kalmayı engelleyebilir
❗bende düşük olmadı başkasında fiziksel durumuna göre neden olabilir

✅Küçük bir operasyon, genel anestezi altına bile girmeden artık muaayene olduğunuz odada lokal ıyuşturaral alınıyor, doktorum öyle dedi. Ben de aldıracağım.

❓polip aldırmak gibi kolay bir operasyon varken aşılamayı tercih etmeniz garip. Aldırın polipi kafanız da rahat etsin, hayırlısıyla Rabbim hamilelik de nasip eder inşallah

Benim de varmış rahim filminde çıkmıştı . Hamile kalmana engel değil ama alsak iyi olur demişti doktorum . Aldırdım zor bi işlem değil 10 dk falan sürmüştür genel anestezi aldım sonrasında 1-2 gün hafif ağrım oldu o kadar .

Merhaba, bende bugün muayenede polip bulunduğunu öğrendim doktorum adet sonrası gel tekrar bakalım dedim. İkinci gebeliği düşünüyorum. Bazen gebeliğe de engel oluyormuş. Aşılama yerine polibi aldırmanız daha iyi olur kanaatimce. Çünkü ileride düşüklere de sebebiyet verebilir.

Back