Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıla yakın çocuk istyrz olmuyor dün özele gittim ve polip olduğunu söyledi bende aşılama istytrm dedim oda polipi alırsak daha iyi olur dedi ne yapmam gerek polip olupta hamile kalan var mı
Ne boyutta olursa aldırmak gerekiyor ?Polipim varmış ben bunu ikinci hamileliğimde öğrendim.
Boyutları küçük ise aşılama sürecine hiç girme, hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah.
Ben 7 arayla ikinci kez hamile kalmıştım. Polipi aldırmalısın aama önce
Ne boyutta olursa aldırmak gerekiyor ?
Hmm doğru diyosunuz anladım ..Teşekkür ederimbana doktorum 25 kuruştan küçük senin polipim boyutu, 3. Kez hamile kalmana engel değil demişti ama hamilelikte hormonlardan dolayı büyüyormuş polipler, 3. Gebelik öncesi polipi alacaklar. Doktora danışmak gerekir herkesin polisinin durumu, yeri değişir. Benim ki rahim içinde, kiminin ki servikste kanalda oluyormuş
2 yıla yakın çocuk istyrz olmuyor dün özele gittim ve polip olduğunu söyledi bende aşılama istytrm dedim oda polipi alırsak daha iyi olur dedi ne yapmam gerek polip olupta hamile kalan var mı
Polip var ise aldırın. Bebek oluşsa bile düşüğe neden oluyor
Ben düşük yapmadım iki gebeliğimde de polip olmasına rağmen.
Bende de 9mm varmış . Endoskopi yle alacağız dedi doktor . Siz aldirdinizmi nasıl oldu