• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 tane kimyasal gebelik sonrası normal gebelik yaşayanlar

Seher3410

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
49
23
3
34
Kizlar herkese merhaba. Adetimden iki gün önce beta HCG 46 çıktı. Adet gunumde doktora gittim ilk defa 1mm lik ultrasonda görüntü ölçü. 1 hafta sonra gorucez bakalım kesin birşey demeylim dedi. İki kimyasal yaşadığımdan tutunması için progestan verdi. Çarşamba günü inşallah sorunsuz olur. Bunu yaşayıp olumlu sonuç alan var mı ? lütfen bana yardımcı olun lütfen🤲🤲🤲

Kizlar herkese merhaba. Adetimden iki gün önce beta HCG 46 çıktı. Adet gunumde doktora gittim ilk defa 1mm lik ultrasonda görüntü ölçü. 1 hafta sonra gorucez bakalım kesin birşey demeylim dedi. İki kimyasal yaşadığımdan tutunması için progestan verdi. Çarşamba günü inşallah sorunsuz olur. Bunu yaşayıp olumlu sonuç alan var mı ? lütfen bana yardımcı olun lütfen🤲🤲🤲
Hiç kimse yok mu cevap verecek :(

Neden olmasın...
Herkesin durumu, şartları başka. İki kere kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Ama bu sefer herşey yolunda gidebilir. Umutlu olmak lazım. Allah gönlüne göre versin

Neden olmasın...
Herkesin durumu, şartları başka. İki kere kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. Ama bu sefer herşey yolunda gidebilir. Umutlu olmak lazım. Allah gönlüne göre versin
İnsallah öyle olur 🤲 benim yaşadığımı yaşayıp yolunda gidenler varsa umut olsun diye soruyorum işte. Çok sağol canım.

Sağlıkla ilerlesin inşallah🙏🏻 Bende 3 kimyasaldan sonra progestan ve kan sulandırıcı iğneyle gebeliğime devam ediyorum. Gönlünüzü ferah tutun ve bol bol dua edin

Sağlıkla ilerlesin inşallah🙏🏻 Bende 3 kimyasaldan sonra progestan ve kan sulandırıcı iğneyle gebeliğime devam ediyorum. Gönlünüzü ferah tutun ve bol bol dua edin
Canım kan silandirici neden.? Kimyasallarda hiç ultrasonda birşey görünmemisti. Doktor bu defa 1mm lik ölçüm yaptı. Çarşamba günü inşallah görürüz dedi. Çok heyecanlıyım. İnşallah saglicakla kavus sende🤲🤲🤲🤲

Çok Tekrarlayan kimyasallarda kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorlar canım, kan sulandırıcıyı pıhtılaşmayı engellemek önlem olarak verdiler.

Back