insallah canim
modacım eşinin de diyete başlaması iyi olmuş. erkekler çabuk sıkılır. biz gibi değildir kaydirigubbakcemile3 sen dikkat et, bıraktırma diyeti. hem senin için de kolaylık olur bak opuyorumnanaktan
asicim,ben buaralar derslere gömüldügümden o benden cok daha iyi diyet yapiyo,ben her gün kacamak yapiyorum resmen.o hic yapmiyor.masallahi var.aman böyle gitsinde bende kilo vereyim onunla beraber:)
günaydın arkadaşlar
modacım kilonu korumana sevindim ben hafta sonuna kadar en az 1 kilo daha vereceğini umuyorum :lepi:
canim en son dün tartildigimda 67 diydim.ama bugün tartilamadim,ama bayagi inceldigimi gördüm.umarim yarin sabah tartildigimda 66,5 cikarim,cok istiyorum.
modacım inşlalah cok güzel hayırlı bir gün gecirirsin canm herşey gönlünce olsun
ebrucum son dakikada yetisti hersey,anlatamam.tam son dakika.1 dakika gec kalsaydik projeyi almiyacaklardi.neyseki yetistik,birsürü aksilige ragmen.
ebrucum senin sinavin nasil gecti,merak ettim,umarim iyi gecmistir.simdi sinav sistemi degismis,ben hicbisey anlamadim bu sistemden ama insallah eskisinden iyidir.
ben lisesonda girdim ve hemen uniyi kazanip okumaya basladigimdan ,baska cesit sinav sistemi gormedim.ben 2000de girmistim sinava tam 10 yil once,hey gidi günler hey.amma genc ve caliskanmisim.gunde 1000 soru cözerdim,banamisin demezdim.haftada 1 test kitabi bitirirdim.
simdi,ders calismak zor geliyor.günde 4 saat calistigimda,o gunum benim icin müthis oluyo.cunku okul,ev isleri,yemek,kocisle ilgilenmek,kendinle ilgilenmek,falaln filan derken,4 saat müthis görünüyo insanin gözüne.
ne güzeldi eski günler,ah ah.hersey hazir önünde ohhhh,yemek hazir,camasirlar temiz ütülü hazir,sevgilim ders kitaplarimdi o zaman,ilgi bekleyen karsi cins yok,ohhhhh ne güzel hayatmis yaa
yine yogunluktan daraldim.
sevgili arkadaslarim sizler icin bugun foto cektim,yarin bi aksilik cikmazsa ekliyeegim,beni göreceksiniz:)heheheh
yarin sabah yani bu sabah 9 da kalkicam,tr saatiyle 10 da.bi problem cikmazsa tr saatiyle 11 gibi bildiririm.burasi 1 saat erkende trden.
neyse öptum kizlar sizi.