- 11 Ocak 2020
- 8
- 3
- 35
- Konu Sahibi Mina yaman
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim caresizim yardım istiyorum 2.sınıfa giden bir kızım var bir yılda erken başladı okula öğretmeninini 5 senedir tanıyorum tanıdığımı sanmışım sınıfın düzeyinin yüksek olduğunu söyleyip sürekli geri kalan çocukları at gibi koşturuyor biride bebin kızım 2 nci sınıf seviyesinde bir problem yok diyor ama çok zorluyor bizi çocukta bende yorulduk yıprandık öğretmen sınıfta öğrenci ayrımı yapıor önde giden çocuklarla mutlu diğerleriyle mutsuz hepsi aynı olsun die çok yükleniyor 1 sınıftan beri 6 tane öğrenciyi mimledi resmen neden yalından değil sınıfseviyedinden düşükler die defalarca hocam yavaşlayın artık yorulduk dememize rağmen durdurabildiğimiz bir ay en fazla müfredatı çok hızlı bitirim bir üst sınıf konuları işliyor etüte gönderin yardım alın die üzerimizde baakı kuruyor bu sınıfta iyi değilsiniz başka sınıfta sınıf iyisi olurdunuz dediği bile oldu çocukları sınıfta yetersiz görüyor çok hırslı hızlı bir öğretmen yıprattı bizi resmen sınav yapıor notlaması yasakken grupta paylaşıyor ben ve bir çok veli bildiğiniz yıkım yaşıyoruz her defasında aorulara bakıyoruz çoğu 3 ncü sınıf konusu anlattım biliyorlar diyor gecen yıldan beri baskı yapa yapa full çarpım tablosu ezberletti yüksek sayılarda zorlanoyolar dedik kabul etmedi önde giden çocuklara haksızlık sizinkilerle çok oyalanıyorum dedi bizim ne suçumuz var resmen eğitimiz hakkımız boykot ediliyor bizim hakkımızı kim vericek en sonunda dayanamayıp kızım için rehberlikten destek istedim rehberlikte müdüre hocanın yaptığının etik olmadığını bildirmiş benim bilgim yoktu müdür öğretmene çok kızmış hocada beni arayıp çok ciddi bağırıp çağırdı yüzüme tel kapattı çok kötüyüm günlerdir sınıf değişikli istiyorum bu üzüntüyle yanlış bişey yapmaktan korkuyorum biyandan da hocayla eski ileşimim olmaz buda etkiler çocuğumun eğitimini çok kafam karışık ama kızımda mutsuz sınıfta yıldı çocuk baskıdan hadi kızım hadi kızım demektsn hocada yapamayınca kızıyomuş öğretmen kendi hırsına bizi harcıyor resmen akıl verin lütfen