2 senelik sevgilim beni sevmiyor mu ayrılmak istedi?

Dslrsmv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
403
468
GÜNCELLEME: Konuşup iki medeni insan gibi hallettik sorunumuzu. Uzaklaştık diyelim. Kendisi ulaştı halletmek için ve iyiyiz şimdilik yorum yazmaniza gerek yok
Herkese merhaba
Öncelikle benim için çok önemli bir konu o yüzden gerçekten iyice düşünerek cevap yazarsanız çok sevinirim..
İnanılmaz çaresiz bir sabaha uyandım ve moralim gerçekten çok bozuk. 2 senedir sevgilim var ve güzel giden bir ilişkimiz olduğunu zannediyormuşum meğer. Bundan 2 ay önceye kadar bu çocuk benden daha önce hiç ayrılmamıştı lafı bile geçince ağladığı zamanlar olmuştu öyle söyleyeyim. Bu konuda da hep "beni aldatmadığın sürece veya çok büyük bir yalan söylemediğin sürece senden asla ayrılmam sana çok aşığım" derdi. Bende s*lak gibi inanırdım ve çok guvenirdim ona. Neyse 2 ay önce bizim o kadar sık tartıştığımız bir dönem oldu ki, ikimizde her şeyden nem kapıp küçük küçük şeyler yüzünden tartışıp duruyorduk. Kendimi asla savunmuyorum bezdirdim onu.. Ama şöyle bir gerçek var ki o da beni bezdirmişti. Ben yine de ondan ayrılmayı asla düşünmemiştim çok aşıktım çünkü. Ve kendisi benden ayrıldı. Çok üzüldüm defalarca özür diledim, ağladım, barışmaya çalıştım söylediğinde ama bu sefer bitti dedi ve gitti. Gerçekten çok acı çektim. Bir ay boyunca hiç mesaj atmadım ama beni bıraktığı için çok kızgındım çünkü ona.. O da en ufak bir iletişim kurmadı benimle. Daha sonra ben dayanamayıp mesaj attım. Saatlerce mesajlaştık ve en sonunda devam etmeye karar verdik. Ama kendisi de bana "yine aynı şeyler olursa bu sefer kesin biter" dedi. Bir buçuk aydır falan barışmıştık ve her şey eskisinden de güzel gidiyordu. En ufak bir tartışmamız yoktu ve çok mutluydum. Ona bu süreçte "benden ayrıldığında canım gerçekten çok yanmıştı, senden hiç beklemiyordum ve böyle küçük bir tartışma sonrası bunu yaptığın için de sana çok kızdım ama yine aynı şeyi yaparsan bu sefer kesin biter. Beni sevmedigin için her şeye tahammülsüz olduğunu düşünürüm" falan dedim. O kadar acı çekmiştim ki ayrılınca, yine aynı acıyı çekmekten çok korkuyordum işte. Herşey dün geceye kadar güzeldi. Dün gece inanılmaz küçük bir konuyla alakalı ilk defa olarak tartıştık. Uzadı uzadı.. "Sürekli seninle tartışmaktan bıktım" falan dedi. Bende "yakın tarihte ne kadar acı çektiğimi biliyosun bu sefer kesin biter sen bahane uyduruyosun zaten sevmiyorsun" falan dedim. Gerçekten bitsin dedi. Narsist biri olduğu için onu eleştirmeme bile gelemiyo sürekli beni suçladı durdu.
En sonunda bende "yolun açık olsun bu sefer seni tutmicam" dedim. Ben öyle deyince vazgeçti ve konuşma bitti.
Şimdi gelelim çaresiz olduğum yerlere.... Kknın tecrübeli üyeleri özellikle yorum yaparsa çok sevaba girerler ❤
Biz sanırım suan ayrılmamış oluyoruz. Ama ben artık beni sevmediğini düşünmeye başladım. Küçük bir tartışmadan bile daha önceden ne kadar acı çektiğimi bilmesine rağmen ayrılığa getirdi. Bugün hiç konuşmadık henüz. Mesaj da atmam çünkü ne yazacağımı bilmiyorum. Kendisi mesaj atsa da ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. Elim kolum bağlandı resmen. Sizce bu çocuk beni sevmediği için mi böyle ayrılık konularını açıyor ? Bir yanım diyo ki sen kendin ayrıl. Çünkü ben sürekli böyle ayrılık korkusuyla yaşayamam o ilişki ne kadar verimli olur ki bu şekilde ? Ama ayrılmak bana çok acı verir.
Şimdi ayrılmadık, tamam. Ama bu çocuk her tartıştığımız zaman böyle konuyu ayrılığa getirecekse bir yerde illa ki biter bu ilişki.
Kafam inanılmaz karışık ve hiçbir şeyi netleştiremiyorum. Bana biraz yardımcı olup ne yapmam gerektiğini veya haklı olup olmadığını söyler misiniz ? Sizce gerçekten mesele benim onunla tartışmam mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz çok peşinden koşuyorsunuz bakın siz geri adım atınca hiç bir yere gitmiyorum demiş...
Bekleyin sakin olun siz aramayın mesaj atmayın seviyorsa kaybetmek istemiyorsa o arayacaktır zaten ağırlığınızı koyun zamana bırakın .Aşığım ölüyorum da demeyin bitsin gitsin de ...

Siz çok peşinden koşuyorsunuz bakın siz geri adım atınca hiç bir yere gitmiyorum demiş...
Bekleyin sakin olun siz aramayın mesaj atmayın seviyorsa kaybetmek istemiyorsa o arayacaktır zaten ağırlığınızı koyun zamana bırakın .Aşığım ölüyorum da demeyin bitsin gitsin de ...
Ayrıldığı zaman bir ay tuttum kendimi. Bir ay hiçbir şekilde mesaj atmadım onu bekledim ama atmadı mesela
Agırlığımı koyamıyorum işte olmuyo

Ben çok acılar Çektim diye diye g.tünü kaldırmışsın. Bulunmaz hint kumaşı sanmış kendini. İlişkinin %75’ini tüketmişsiniz.

Bundan sonrasında senin onurlu ve gururlu duruşun ancak onu kendisine getirir. Çok sevsen de gururundan ve onurundan öteye konumlandırma kimseyi.

Her kavgada ilişkiniz ayrılmanın eşiğine geliyorsa zaten iş çocuk oyuncağına dönmüş. Bir de tamam kimse ayrılık acısı çekmek istemez ama siz bunu ona koz olarak vermişsiniz. Korkunun da ecele faydası yoktur. Karşınızdaki kişi dediğiniz gibi narcist ise siz de ona bağımlısınız. Aşk değil saplantı ilişkisi.

Önceki konunuzdan hatırladım sizi. Kayınvalide adayının sizi beğenmemesini kafaya takmıştınız. Oğluna yakıştırmamış, bunun lafını etmiş, sevgiliniz de gelip bunu size yetiştirmiş. Şimdi bir de bu konudaki ayrılmalarının üstüne özürler dileyen, alttan alan, ilişkisi sadece kendi ısrarı yüzünden devam eden kadınla o konuyu birleştirince, kafamda canlanan kadın profili için üzüldüm. Sevgilinizin (umarım eski sevgili olarak tarihe gömülür) totosunu fena kaldırmışsınız. Annesinin laflarını size yetiştirmesini, bir akrabasının sizi savunmasından mutlu olmasına bağlıyordunuz ama alakası yok. Adam egosunu şişiriyor sadece.

Yaşlarınızı bilmiyorum ama tartışmayı yönetme biçimlerine, edilen laflara bakınca oldukça çocuk buldum ikinizi de.

Ben çok acılar Çektim diye diye g.tünü kaldırmışsın. Bulunmaz hint kumaşı sanmış kendini. İlişkinin %75’ini tüketmişsiniz.

Bundan sonrasında senin onurlu ve gururlu duruşun ancak onu kendisine getirir. Çok sevsen de gururundan ve onurundan öteye konumlandırma kimseyi.
Bu saatten sonra ne yapabilirim peki gerçekten bir tarafları kalktı

Önceki konunuzdan hatırladım sizi. Kayınvalide adayının sizi beğenmemesini kafaya takmıştınız. Oğluna yakıştırmamış, bunun lafını etmiş, sevgiliniz de gelip bunu size yetiştirmiş. Şimdi bir de bu konudaki ayrılmalarının üstüne özürler dileyen, alttan alan, ilişkisi sadece kendi ısrarı yüzünden devam eden kadınla o konuyu birleştirince, kafamda canlanan kadın profili için üzüldüm. Sevgilinizin (umarım eski sevgili olarak tarihe gömülür) totosunu fena kaldırmışsınız. Annesinin laflarını size yetiştirmesini, bir akrabasının sizi savunmasından mutlu olmasına bağlıyordunuz ama alakası yok. Adam egosunu şişiriyor sadece.

Yaşlarınızı bilmiyorum ama tartışmayı yönetme biçimlerine, edilen laflara bakınca oldukça çocuk buldum ikinizi de.
Ben durum değerlendirmesi istemedim ki tavsiye istedim gelin bana giydirin gidin demedim

O nasıl ilişki öyle ,sürekli trip,tartışma gereksiz gereksiz... konu sahibi sizide üzmek istemem ama bozuk radyo değil adam ikidebir ayar vermeye çalışmışsınız...bir başka kızda fişi çekmiş olabilir...
Sanmıyorum başka biri olduğunu yine de "kemalim yapmaz" demek istemiyorum gerçi o ayrı da...
Evet sürekli ayar vermeye çalıştım çünkü beni kırıyodu ve buna son vermeye çalıştım

Ben durum değerlendirmesi istemedim ki tavsiye istedim gelin bana giydirin gidin demedim
Bu atarlı ergen moduna gerek var mı? Durum değerlendirmesini kendiniz yapabilseydiniz, herhalde ne yapmanız gerektiğini bilirdiniz. Zira insan kendi zorlamasıyla devam eden, asla yapıcı olmayan, resti çekmeye her an hazır, üstüne de ailesinden laf taşıyacak kadar yontulmamış bir kütükle ne yapması gerektiğini bir durum değerlendirmesi yapabilseydi bilirdi zaten. Yazdıklarımdan bir tavsiye çıkaramıyorsanız da, diyecek başka lafım yok.

ikinizde hatalı ve kendinize göre bazı noktalarda haklısınız.
belli ki karşınızdaki insan da bezmiş birşeylerden. yani kavga anında bana da karşımdaki "ailem bu huyunu bilse beni sana vermez" dese benimde ağrıma gider.
yorucu bir karakter olduğunuzu düşündürdü bana bu.
erkek arkadaşınızda barıştığınızda "bir daha kavga olursa biter" demekle zaten koşulcu biri olduğunu göstermiş.
her ilişkide kavga olur. bunu demek yerine kaldıramadığı ağır sözleri, davranışları örnek verip daha yapıcı olabilirmiş.
bence gerçekten ayrılmanız daha sağlıklı olabilir.

Bu atarlı ergen moduna gerek var mı? Durum değerlendirmesini kendiniz yapabilseydiniz, herhalde ne yapmanız gerektiğini bilirdiniz. Zira insan kendi zorlamasıyla devam eden, asla yapıcı olmayan, resti çekmeye her an hazır, üstüne de ailesinden laf taşıyacak kadar yontulmamış bir kütükle ne yapması gerektiğini bir durum değerlendirmesi yapabilseydi bilirdi zaten. Yazdıklarımdan bir tavsiye çıkaramıyorsanız da, diyecek başka lafım yok.
Sizinle tartışamicam

X