Benimde başıma ortak kullanım alanı olan tuvaletlerden geldi maalesef. Kaşıntım başlar başlamaz eczaneye gittim mantar ilacı aldım zalain adında. 2-3 gün kullandım azalması gerekirken iyice arttı. Bu sefer kutu içerisinde 1 adet olarak kullanılan mantar hapından aldım. Yine etki etmedi. 1 ay boyunca sabah akşam sirkeyle vs silerek kaşıntıyı hafifletmeye çalıştım. Yeşil yoğurt kesiği tarzında akıntım ve sürekli ıslaklık oluyordu. Kadın doğuma defalarca gittim. Her seferinde kan idrar ve sürüntü aldılar. candida bakteri çıktı mantar ilacı kullandım haftada 1. 2.gittiğimde dozunun az geldiği düşünüldü 1 ay boyunca en yüksek dozdan günde 1 adet hap kullandım. 3.gittiğimde candida çıkmadı fakat şikayetlerim devam ediyordu. İdrar yolu enfeksiyonu denildi 1 ay antibiyotik kullandım. Böyle bir döngüye girdim antibiyotik mantarhapı antibiyotik mantar hapı. Bu süreçte nioli yağı,immuneks,probiyotik vs hepsini denedim fakat hiçbiri etki etmedi. En son çare olarak kadınlarkulübündd borik asiti gördüm. Kaşıntım çok artmıştı ve yaklaşık 10 aydır mantarla uğraşıyordum. İnternet üzerinden saf borik asit aldım. Zaten toz şeklinde satılıyor pamuğı ıslatıp borik aside batırdım ve genital bölgemi makat değil her yerini sildim. İçine de gelmesi önemli burada. 3 günde hiçbir şeyim kalmadı. 1 sene oluyor biteli hala tekrarlamadı. Regl öncesi çok hafif bi kaşıntım oluyor o zaman yine siliyorum hiçbir akıntı olmuyor. Ben çareyi borik asitte buldum. Çok ilerlediyse ve silmenin etkisini göremiyorsanız borik asiti kapsülün içine koyup fitil olarak kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun hepinize. Çok çektiğim için çareyi sizinle paylaşmak istedim. Bende flucan kullandım 2 ay boyunca.