- 4 Ağustos 2022
- 141
- 118
- 33
- Konu Sahibi minikkelebekcik
Artık sorunum, sağlık sorunundan çıkıp dert haline geldi. 2 seneden beri geçmeyen bir başdönmesi var. Başdönmesi şu şekil de oluyor.
-Özellikle dışarı da yolda yürürken vucudum sağa doğru çekiliyor.
-Kitap okurken başımı öne eğdiğim de başım öne doğru düşüyor. Sanki arkadan biri itliyormuş gibi bir ağırlık hissi şeklinde sarsılma oluyor.
-bir odadan bir odaya geçerken vucudum savruluyor. Dengemi zor topluyorum.
Kbb ye gidildi, oradan birşey çıkmayınca psikiyatriye gidin denildi orada da tedavi oluyorum. Yok ama asla asla geçmiyor. Benim için artık büyük bir dert oldu. İnsanın bütün gün başı döner mi yahu? Kendinde etrafın da bunu yaşayan ve yenen biri varsa lütfen cevapsız bırakmayın. İnsanın yaşam kalitesini öyle bir etkiliyor ki gerçekten dert sahibi oldum.
Edit, Nöroloji, dahiliye, göz, fiziktedavi bölümlerıne de gidildi.
-Özellikle dışarı da yolda yürürken vucudum sağa doğru çekiliyor.
-Kitap okurken başımı öne eğdiğim de başım öne doğru düşüyor. Sanki arkadan biri itliyormuş gibi bir ağırlık hissi şeklinde sarsılma oluyor.
-bir odadan bir odaya geçerken vucudum savruluyor. Dengemi zor topluyorum.
Kbb ye gidildi, oradan birşey çıkmayınca psikiyatriye gidin denildi orada da tedavi oluyorum. Yok ama asla asla geçmiyor. Benim için artık büyük bir dert oldu. İnsanın bütün gün başı döner mi yahu? Kendinde etrafın da bunu yaşayan ve yenen biri varsa lütfen cevapsız bırakmayın. İnsanın yaşam kalitesini öyle bir etkiliyor ki gerçekten dert sahibi oldum.
Edit, Nöroloji, dahiliye, göz, fiziktedavi bölümlerıne de gidildi.
Son düzenleme: