• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 seneden beri geçmeyen bir baş dönmesi

minikkelebekcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
141
118
33
Artık sorunum, sağlık sorunundan çıkıp dert haline geldi. 2 seneden beri geçmeyen bir başdönmesi var. Başdönmesi şu şekil de oluyor.
-Özellikle dışarı da yolda yürürken vucudum sağa doğru çekiliyor.
-Kitap okurken başımı öne eğdiğim de başım öne doğru düşüyor. Sanki arkadan biri itliyormuş gibi bir ağırlık hissi şeklinde sarsılma oluyor.
-bir odadan bir odaya geçerken vucudum savruluyor. Dengemi zor topluyorum.
Kbb ye gidildi, oradan birşey çıkmayınca psikiyatriye gidin denildi orada da tedavi oluyorum. Yok ama asla asla geçmiyor. Benim için artık büyük bir dert oldu. İnsanın bütün gün başı döner mi yahu? Kendinde etrafın da bunu yaşayan ve yenen biri varsa lütfen cevapsız bırakmayın. İnsanın yaşam kalitesini öyle bir etkiliyor ki gerçekten dert sahibi oldum.

Edit, Nöroloji, dahiliye, göz, fiziktedavi bölümlerıne de gidildi.

Son düzenleme:
Artık sorunum, sağlık sorunundan çıkıp dert haline geldi. 2 seneden beri geçmeyen bir başdönmesi var. Başdönmesi şu şekil de oluyor.
-Kitap okurken başımı öne eğdiğim de başım öne doğru düşüyor. Sanki arkadan biri itliyormuş gibi bir ağırlık hissi şeklinde sarsılma oluyor.
Kbb ye gidildi, oradan birşey çıkmayınca psikiyatriye gidin denildi orada da tedavi oluyorum. Yok ama asla asla geçmiyor. Benim için artık büyük bir dert oldu. İnsanın bütün gün başı döner mi yahu? Kendinde etrafın da bunu yaşayan ve yenen biri varsa lütfen cevapsız bırakmayın. İnsanın yaşam kalitesini öyle bir etkiliyor ki gerçekten dert sahibi oldum.
Nörolojiye niye gitmediniz? Asıl gitmeniz gereken bölüm orası.

Nörolojiye gitmediniz mi?

Kızlar konuyu guncelledım. Butun bölümlere gıdıldı. Tahlıller yapıldı. Hıç bırsey çıkmadı… lütfen etrafın da böyle bır durumla karsılasan bırı varsa lütfen cevapsız bırakmayın🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Edit, Nöroloji, dahiliye, göz, fiziktedavi bölümlerıne de gidildi.
Benim bir akrabam bu baş dönmelerinden sürekli bayılıyordu. Doktorlara gitti geldi birşey çıkmadı. Başından hacamat oldu ve bayılmalar baş dönmeleri gitti. Bir araştır istersen..

kan degerleriniz normal mi vitaminlerinize baktirin üniversite hastanelerinin polikliniklerine giderseniz normal bir doktorun farketmedigi durumlara tanı koyabilirler bilgiler taze ve güncel oldugu için.
Sadece biraz kansızlık çıktı. Ama bu kadar denge bozukluğu yapmayacağı söylendi. Kansızlık tedavisi dr yapıldı. Hep özel hastanelere gittim şimdiye kadar. Üniversite hastanelerine de gideceğim tesekkür ederim

Yani ben bir şey anlatacağım ama korkutmak da istemem, yine de akılda bulunsun elensin ki kötü bir şey olmasın size
Komşumun 14 yaş oğlu var, biraz takıntılı bir çocuk oldu hep sağlık konusunda.. hep başı dönerdi filan sürekli bişi var sanırdı.. sonra denize gittiğimiz bi gün yerden havlu alırken yine başım döndü dedi bana.. öne eğilince beynimde bişi öne doğru geliyo sanki dedi.. annesi o takıntısını beslemememizi istediği için yok yavrum sıcaktan olur öyle dedim geçtim..
Sonra iki güne ortaya çıktı ki beyninde tümör varmış, ve artık ödem yaptığından son raddeye geldiğinden çocuk öne eğilince o ödem ve su öne geliyormuş gerçekten.. kortizonlu tedavi ile ödem azaltılıp iki güne büyük bir ameliyat geçirdi, şükür ki kötü huylu çıkmadı tümör de.. şimdi iyi atlattı dedik (gerçi yeni farklı yerde bir tümör çıkmış bu sefer ama kanser değil diye dursun takip edelim denilmiş)
Umarım hikayeniz böyle değildir ama semptomlara bi bakın bir beyin cerrahı görmediyse görsün bir film çekilir diye söyledim
Acil şifalar dilerim

Merhaba, ben de aynı durumdaydım. Hatta birkaç kez acile gitmek zorunda kaldım. Çünkü başdönmesinden hareket edemiyordum. Acilde vertigo teşhisi koydular. Ama ben vertigonun zaman zaman ataklar şeklinde geldiğini biliyordum. Oysa ben aynı sizin gibi sürekli sağa çekiyordum. Bi gariplik vardı. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle, Ankara Hacettepe de bir KBB uzmanına gittim. Bana yaklaşık bir saat süren test benzeri bir ygulama yaptı ve kulağımın 3 yerinde oynama olduğunu söyledi ve dengemi düzeltti. Ancak benim zamanım kısıtlıydı ve bayram zamanıydı. Doktor iki kere uygulama yaparak tedavi ettiğini ama bana ikisini birada yaptığını ve kontrol etmesi gerektiğini söyledi. Fakat brn başka şehirde yaşadığım için henüz kontrole gidemedim. Aynı zamanda bana başka bir teşhis koydu ve çok iyi KBB uzmanına gitmemi tavsiye etti. Hastalığın adını unuttum şimdi hatırlayınca yazarım. İlerde işitme kaybına sebep olabilen tedavisi olmayan bir durumdu. Doktorumun adını bulunca tekrar yazarım size. Geçmiş olsun..

Yani ben bir şey anlatacağım ama korkutmak da istemem, yine de akılda bulunsun elensin ki kötü bir şey olmasın size
Komşumun 14 yaş oğlu var, biraz takıntılı bir çocuk oldu hep sağlık konusunda.. hep başı dönerdi filan sürekli bişi var sanırdı.. sonra denize gittiğimiz bi gün yerden havlu alırken yine başım döndü dedi bana.. öne eğilince beynimde bişi öne doğru geliyo sanki dedi.. annesi o takıntısını beslemememizi istediği için yok yavrum sıcaktan olur öyle dedim geçtim..
Sonra iki güne ortaya çıktı ki beyninde tümör varmış, ve artık ödem yaptığından son raddeye geldiğinden çocuk öne eğilince o ödem ve su öne geliyormuş gerçekten.. kortizonlu tedavi ile ödem azaltılıp iki güne büyük bir ameliyat geçirdi, şükür ki kötü huylu çıkmadı tümör de.. şimdi iyi atlattı dedik (gerçi yeni farklı yerde bir tümör çıkmış bu sefer ama kanser değil diye dursun takip edelim denilmiş)
Umarım hikayeniz böyle değildir ama semptomlara bi bakın bir beyin cerrahı görmediyse görsün bir film çekilir diye söyledim
Acil şifalar dilerim
Merhaba Beyin mr çekildi. Birşey çıkmadı.

Back