2 senede DGS yapılabilir mi ?

black_shoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
17
5
merhabaa
Bu yıl liseden mezun oldum meslek lisesinden.320 civarında bir puan aldım.Adalete gitmeyi düşünüyorum.Derslerine yaz tatilinde biraz çalışıp ortalamamı yüksek tutmaya çalışıcam,kendi alanım olmadığından bocalamamak için
DGS-KPSS için şimdiden hazırlık yapmak istiyorum.2 senede halledilebilir mi DGS özellikle.Matematiğim çok zayıf hayatım boyunca hep matematik yüzünden kaybettim.Türkçem iyidir cümle kavrama yeteneğim vb ama matematikte tık yok sanki beynimin mantıksal tarafı çalışmıyor gibi kafamı duvarlara sürtesim geliyor.İlkokul--ortaokul hocalarımla yaşadığım bazı problemler yüzünden hep korktum bu dersten,o yıllarım boş geçti resmen.O kadar üzülüyorum ki bu dersi yapmayı çok isterdim,hevesim de var ama en basit şeyleri yapamayınca pes ediyorum.İnsanlar neler neler çözüyor ben daha yeni başlıyorum düşüncesi gitmiyor aklımdan.Ne yapmalıyım şu matematiği halletmek için ? 2 senede olur mu
Çok mu zor dgs ile hukuk bölümünü kazanmak benim durumumda birisi için veya kpss de iyi bir puan yapmak ?
Şimdiden teşekkürler.

Matematik hep hocaları yüzünden korkulan ders, ama inan öyle değil. Kendimden örnek vericem, ikinci senem geçen sene Ygs den 12 işaretleyen -oda sadece rasyoneller:)- ben bu sene 30 işaretledim tek yanlışım çıktı. Ve aman aman bi çalışmayla yapmadım bunu, evet benim temelim vardı en azından ben istesem her şeyi yapabilceğimi hatta full bile çıkarabilceğimi biliyordum -zaman yetseydi yapardım - yani bu bana ya da o gözlüklü birincilere özgü bi şey değil, gerçekten herkesin beyni aynı ve matematiği yapabildikçe seviyosun ve en garanti seni kurtarıcak en güzel ders olduğunu anlıyosun, garanti çünkü tek çözümü var ve seni kurtarıcak en önemli ders çünkü TM ve Sözelcilerin tek korkusu olduğu için matematik yapamayanlardan sıyrılıyosun ve kaç bin öne geçiyosun. Kısacası NE OLUR YAPAMAM DEME! Bal gibi yaparsın, kimse arkanda olmasa da sana inanmasa da sen inan. Burdan bi çok kaynak tavsiyeside verebilirim teşvik için, ama iyi bi bölüm okumak bu toplumda kadın için ne kadar okuyabilirseniz o kadar okuyun! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…