yani bilmiyorum bazen küçük ayriliklar daha iyi oluyor. ben sevgilimle takiliyordum zamaninda. Guzel bir bagimiz vardi ama uzak mesafedeydik baska ulkedendi. Arasira bulusur yeni bir - birkac ulkede bir maceraya girisirdik tatillerde cifte kumruyduk- cok uyumluyduk hic susmadan konusmaktan cenemiz agrirdi. ama dönüşte kendi hayatimiza bakardik. en son tatilimizde aramizdaki bağın gercekten güçlü oldugunu dile getirdik, boyle sanki sevgililige dönecek gibi olduk. ama onda gicik oldugum bir ozellik vardi. baktim gayet net bir sekilde rahatsiz olduğumu dile getirdigim halde hala devam ediyor "aşkimdan ölmedim ya" dedim her yerden engelledim - sosyal medyadan çıkarttım:)
sonuc olarak 11 ay sonra son bir kez konusmak icin yanima geldi, beni kaybetmenin hayatinda yaptigi en yanlis sey oldugunu, bundan sonra bana karsi asla hata yapmayacagini, is bulup turkiyeye tasinip dil ogrenecegine ve sevdigim sarkilarin hepsini ezberleyecegine dair bir söz verdi:) hatta
nasrettin hoca fikrasi ezberlemis "erkek adam sözünden dönmez" diye. bana "erkek adam sözu" verdi :)
sonuc olarak tüm sozlerini tuttu, 6 aydir yanibasimda yasiyor.
yani o yuzden "exten asla next olmaz" diyemiyorum. hayat insanin karsisina ne getirir bilinmez