2 sene sonra gelen sevgili kabul edilir mi?

cilleriolmayankadin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
13
3
1
Merhaba, daha önceden merak ettiğim konuları araştırıp kayıt olmadan okuyordum ve burada yazılan yazılar bana doğru geldiği için hesap açıp sormak istedim. Ex ile 2 sene öncesinde öyle çok uzun olmayan bir ilişkimiz oldu ayrılma sebebimiz ise ona aniden çok bağlanmamdı ve gerçekten çocuk benim için ayrıldı, kendimi kaptırmış gidiyordum saflıkla. 2 sene sonra geldi, askerliğini yapmış, evini almış, arabasının da borcunu ödüyor ve yazılım mühendisi olarak şu an karşımda ve tekrardan bir şans istiyor. Sizce ona inanmalı mıyım? Bir şansı hak ediyor mu?

Profiliniz doğruysa siz 18 yaşındaymışsınız şu an. Adam kaç yaşında ? Geçen 2 yılda siz neler yaptınız ?

Profiliniz doğruysa siz 18 yaşındaymışsınız şu an. Adam kaç yaşında ? Geçen 2 yılda siz neler yap

Profiliniz doğruysa siz 18 yaşındaymışsınız şu an. Adam kaç yaşında ? Geçen 2 yılda siz neler yaptınız ?
18 yaşında değilim, 2000 gireceğime yanlış girmişim. Ben geçen iki yılda bir süre sonra unutup gittim tabi ama böyle bir anda yazmasına şaşırdım

Sizi seven şans istemez.Yuva kuralım der. 2 yıldır nerdeymiş?
valla bana da orası mantıksız geldi evimi falan aldim düzenimi kurmak istedim dedi de ne bileyim o zaman bekle falan derdi herhalde çok da konuşmamıştık zaten 1 ay zor olmuştu

Demekki senin gibi seveni bulamamış o yüzden şans istiyor. Eğer sen unuttuysan boşver yoluna bak ikinci defa aynı yoldan geçmeye gerek yok..

18 yaşında değilim, 2000 gireceğime yanlış girmişim. Ben geçen iki yılda bir süre sonra unutup gittim tabi ama böyle bir anda yazmasına şaşırdım

valla bana da orası mantıksız geldi evimi falan aldim düzenimi kurmak istedim dedi de ne bileyim o zaman bekle falan derdi herhalde çok da konuşmamıştık zaten 1 ay zor olmuştu
25 yaşındasınız, adamla 2 sene önce taş çatlasa 1 ay konuşmuşsunuz. Bir anda sizi aramasının mantıklı bir nedeni yok bence. Boşta kalmış, rehberini tarıyor gibi duruyor.

İkinizin yaşları kaç? Ona karşı bir şey hissediyor musun? Geri gelip senden şans isteyince heyecanlandin mi? Ayrılık sebebi sadece senin çok bağlanman mı? Aranızda kötü bir şey yaşanmadı mı ?

şu an 25 yaşındayım, o da 27 yaşında. kötü hiçbir şey yaşanmadı ikimiz de aile hayatımızdan kendimizce bazı yanlar buluyorduk, güzel konuşuyorduk ama ben çok fena bağlandım gerçekten. sanirim o da o an bu kadar ciddiyete korktu, ayrıldı. 2 sene sonra bana yazdı. Aramızda kavga gürültü olmadı. Gelip benden şans isteyince de şaşırdım sadece, onu hiç beklememiştim.

Askerden gelince dur bakalım kimler vardı eskilerden bi yoklayalım demiş gibi geldi bana daha çok
Bence exten next olmaz. Bu askerliği bitirip gelenler bir yoklukta , arayışta oluyor malum. Tabi hayat senin,karar senin
erkeklerin askerden sonra değiştiğini duymuştum da böylesi değişimi beklememiştim, yazan herkese teşekkür ederim nazikçe cevapladığınız için

Ama nedense sırf aşırı bağlanmandan dolayı ayrıldığına inanamadim. Emin misin ayrılık sebebinin bu olduğuna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…