2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

kuzum benim nişan hazırlıklarına daldım.napıonuz.varmı gelşişme tuğçecim

oh masallah canım ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur ben hala tanısmayı beklıyorum kaynana ısrarla benı cagırıyor bakalım bır gıdıp tanısalım hersey ozman bellı olacak mıs

gıdecemde canım bıraz korku var o yuzden agırdan alıyorum eger bu tansımalar olumlar olursa sonunda ıstemeye gelecekler kasımda ama benım aılem verırmı vermez mı orası cok karıısk herseyın hayırlısı olsun bakalım

nasılsınız kızlar herkes nerde nerde bu 2011 gelinleri? yaz geldi topige kimse uğramaz oldu... elele verelim 2011 i getirelim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

of offffff herkes bişeylere dalmış... kimseler yok topiclerde :gitme:

off yaa şu nişanlılık ne zaman bitecek diyenlerdenim bende kış geldin artık
ya aslında nişanlılık en güzel 1 sene falan aslında sonrası cıvıyo sanki
ama imkanlar dahilinde kalabiliyoruz tabi.
2 seneyi engüzel geçirmek için iki tarafında saygıyı kaybetmemesi yeterlidir bence saygı sevgiden önce geliyor çünkü

kesinlikle çok uzayınca insanlar zamana karşı farklılaşabiliyor... o yüzden saygı ve hedefe odaklı bir yol çizilmeli...

evet bencede saygı çok önemli.
allah izin verirse ben 2 seneyi elimden geldiğince güzel geçirmek istiom.
alttan almam geriokasa alırım.yalan dünya kimseyi kırmak istemem.
kötülük yapana aittir az sabırlı olduğumuz zaman herşey güzelleşir.

kızlar zor bir süreç ama altından kalkabilirz üstelik benim bu arada bu süreçte bir de askerlik gibi bir ayrılık yaşayacağım gerçi 5 ay ama olsun hiç ayrılmadım şimdiye kadar 5 yıllık ilişkimde... 5 ay bana nasıl gelir bilemiyorum.. istedeğin zaman kkonuşamamk özlemek vs.. ben buarda bir de uzaklık imtihanından geçicem yani anlıyacağınız... :gitme:

bizim neyseki askerlik derdimiz yok.
beklemek çok zor olsa gerek
ben 1 hafta görmesem dayanamıyrm çok özlüyorum.
allah sabır versin valla ne diyeyim.
psiqom doğru söylüyorsun valla 2 yılı güzel değerlendirip güzel geçirmek lazım

geçer cnım geçer valla biliyomusun hiçte anlaşılmıyo öyle bi geçiyoki zaman..
ben ekimde nişanlandım geçen sene bak şimdi yine ekim geliyor 1 senem dolacak inşallah ama desenki o 1 seneyi anlat hiç anlamadım bile yok çeyiz hazırlığıydı ev tadilatıydı falan filan derken geçivermiş dahada beklicem he kışa kadar
ama çok güzel geçiyor nişanlılık en güzel safha biliyomusun saygıyı elden bırakmayınca nasıl davranman gerektiğini bilince öyle bir ilerliyorki ..

ne güzel ya böyle olumlu şeyler duymak heveslendirio beni.
dediğin gibi şimdi 2 sene çok gelio ama geçip gidio.
bu yaşımıza nasıl geldik dün gibi herşey.
önemli olan dediğin gibi saygı birazda hoşgörü.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…