2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

evet ıste yanı seylerı hıssedıyoruz 23 yasındayım kocaelı 2 yıllık muhasebe mezunuyum eylulde3 sınıfa baslayacam ısletmeye acıktan devam edecem okula suanda macaım bankaya gırmek yanı ıs arıyorum sen neler yapıyorsun

tam yaşındasın.aslında artık yavaştan gerekiyor bişeyler.bende 24 yaşındayım.
resim öğretmenliği mezunuyum.ama kpss var önmüde tayin bekliom.şimdi elektrik şirketinde halkla ilişklerde çalışıyorum.

evet canım arkadasım tam zamanı opuyorumnanaktan ama anlayan yok ınsallah tayının ıstedıgı yere cıkar ya pekı uzak bır yer fılan olursa nasıl yapacaksınız evlenıp bırlıktemı gıdeceksınız

o işte karışık canım benim.
eğer tayinim o askerdeyken çıkarsa iyi olur.o askjerliği yapar ben stajımı bitiririm.
onun benle gelme ihtimali yok.anca ben eş durumundan tayin isteyebiliom.oda atanırsam işte.
bakalım artık zaman neler göstercek.umarım herşey yolunda gider.
siz aynı şehirdemisiniz sevgilinle.

ınsallah hayırlısı olur canım haberlerını devamlı alacam zaten evet bız aynı sehırdeyız ıstanbuldayız aramız arabayla 40 45 dk sen nerdensın yakınmısınız

biz malesef çok yakın değiliz.o izmirde ben denizlide.zor oluyor.

uzaklık zor haklısın canım ya bızde o rızede okudu 2 yıl ozman cok zorluk cektıkk ALLAH ayırmasın canım bızı sızı sevenlerı ınsallah sonlarımız hayırlı olur nasıl tanıstınız bız ınternet de annem sayesınde tanıstık :) annem devamlı bır sıtede oyun oynardı okey oda annemle oynuyordu ara sıra bende oynuyordum o gunlerden bu gunlere geldık

bizim de netten oldu canım.
şaka gibi ama.4 sene oldu bizimde.ne günler yaşandı.ne acılar çekildi.ahh ahh:)

bak tanısmamısda aynıymıs sanal ask gercege donustu ıkımzıde sanslıyız aslında anladıgım kadar senınde ılıskın guzel bır ılıskı

evet şanslıydım.sen git izmirden biriyle tanış.4 sene çık.sora sözlen:)deseler inanırmıydım kız:)

kaydirigubbakcemile3 hersey bızım ıcın bende uzun ılıskılerı sevmezdım o ne oyle derdım ne uzatmaya gerek var ya evlen ya ayrıl derdım ama oyle olmuyormus tabıkı gercekler acıymıs

benim en büyük hatam neydi bilionmu büyük konuşmak.
ne dediysem hep başıma geldiiiiiiiiiiiiiiii

benımde canım aynen öyle oldu devamlı gorusebılıyormusunuz cok uzak degıl dımı denızlı ızmıre

3 saat kuzum.çok görüşemioz tabi.en sık görüştüğümüz 2 haftada bir falan:)
dün bizdeydi.çıktık yüzük falan baktık.1,2 ay içinde nişan olucak.
umarım sanada nasip olur o günler.annesiyle tanış en kısa zamanda.

ınsallah canım ınsallah bende o gunlerı gorebılırım ne zman cagırırsa evıne gıdecem gıtmem gıdıyordum buyuk konusuyordum ama gıdecem ne olacaksa olsun artık umarım canım nısanın sorunsuz olur hersey ıstedıgın guzellıklerle olur gene konusuruz sen bıze nısan heyecanını anlatırsın ıı gunler

Yokk yokk bende varımm =)

2010 a hazırlıklar yetısmez gıbıdee =)

2011 qelını olucam allah kısmet ederse =)
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…