Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası Dekorasyonu2 seçenek arasında kaldım hangisini almalıyım ???
ikinci olan zeminden duvarlardan ve aksesuarlardan dolayı sık duruoo ama istikbal olanı aynı mekanda düşünürsek o daha güzel gibi geldi bana kafamda canlandırınca
görüntü olarak 2. hoş olabilir ama koyurenk aynalı takım odayı karartıyor. yaşanmış tecrübe olarak :)) elamehmet e katılıyorum. biraz daha model bakmanı öneririm, benzer model uygun fiyatlı bulabiirsin? istikbal yada doğtaş sadece marka satıyor. içini çürütmek yada hevesini kırmak olarak değil amacım. bir de dolap alınırken bence iç dizaynı önemli. odanın metrekaresini bilemem ama, sürgülü kapak yerden tasarruf sağlar şimdiden iyi günlerde kullanman dileğim ile :))
tecrübeyle sabittir gidip yerinde görmen kararını çok çok etkileyecek ben de istikbal den aldım mobilyamı fiyatı ve ödeme kolaylıları açısından , 1. resimdekine benziyo fakat internet sitesindekiyle alakası yok rengi çok daha farklı ve güzel ve çok kullanışlı tozu bile belli etmiyo -tatlicadiarzu-