kil yapısına göre değişir bu ama .
Daha önce hiç dokunmadığınız bir bölgeyse Azalma olur . Ama ağda ,ip, cımbız vb ile alınan bir bölgeyse 2 seansta azalma olmaz .
Mesela arkadaşım göbek bölgesi için 3 seans falan gitti daha önce o bölgeye hiç dokunmadığı için , %70 bitti.Yapan kişi %50 azalma olur demişti, kandiriliyorum o halde.
Yorumunuz için teşekkür ederim
Kandırılmak degil, sorunun net bir cevabi yok. Kiminin 3 seans ciddi azalma olur, kiminin 6 seans kiminin daha fazla...Herkesin kil tipi vs ayni degilYapan kişi %50 azalma olur demişti, kandiriliyorum o halde.
Yorumunuz için teşekkür ederim
Boynuma ve çeneye yaptıracağım. Etkili olur mu oraya?Benim 3 seanstan sonra bitecek seviyeye gelmişti. İki seanstan sonra baya baya azalma olur.
Bizden başka kimsede ensede yele görmedim, normal değil galibaEnseyi boşver bence panpa ensede bir miktar saç olması zaten normal değil mi
Ay sizin hangi bölgelerdi? Ben bel sırt ve göbek düşüyordum. Bele başladım 1 saat gittim. 3 ye biri ancak bitti.Benim 3 seanstan sonra bitecek seviyeye gelmişti. İki seanstan sonra baya baya azalma olur.
Ay sizin hangi bölgelerdi? Ben bel sırt ve göbek düşüyordum. Bele başladım 1 saat gittim. 3 ye biri ancak bitti.
Nereye gittiniz? Hangi merkez?Ay sizin hangi bölgelerdi? Ben bel sırt ve göbek düşüyordum. Bele başladım 1 saat gittim. 3 ye biri ancak bitti.
Yani kılların daha 1/3 ü alındı. Ben Acıbadem’de Semra hanıma gittim. Randevu olunca 2 saat daha alacağım. Toplam 4 saatte ancak bel bölgesi bir tur biter gibi duruyor. Dakikası 9 tl.Nereye gittiniz? Hangi merkez?
Bence bel için, aynı yer dört defa alınsa biter bir şey kalmaz.
Zamanın ve paran varsa, bence bir saat almak yerine bel komple bitecek şekilde randevu alsan daha iyi olur.Yani kılların daha 1/3 ü alındı. Ben Acıbadem’de Semra hanıma gittim. Randevu olunca 2 saat daha alacağım. Toplam 4 saatte ancak bel bölgesi bir tur biter gibi duruyor. Dakikası 9 tl.2. Tur da 2 saat sürse bence toparlanır. Yani sıfıra şoför olsun derdinde değilim azalsa en azından yeter :) daha önce lazer vs işlem görmedim 3 kez falan ağdayla aldım bir kaç kez de sararttım. Eğer memnun kalırsam tüm sırta gideceğim azalır en azından çok göze çarpmaz Şuan tüm sırtım siyah tüyle kaplı resmen
Ay haklısın valla ya öyle yapayım 3 saat daha randevu alayım biten biter. Göbek de düşünüyorum da yaz geldiği için yemiyor. Göbek bölgesine yaptırdınız mı aci vs nasılZamanın ve paran varsa, bence bir saat almak yerine bel komple bitecek şekilde randevu alsan daha iyi olur.
Leke problemi filan da oluyor, geçmesi uzun sürüyor.
İşlem de yoksa 2-3 seans sonrasi o bölgede incecik kalmasi gerekir tüylerin.
Ben uyuşturucu iğne kullanıyorumAy haklısın valla ya öyle yapayım 3 saat daha randevu alayım biten biter. Göbek de düşünüyorum da yaz geldiği için yemiyor. Göbek bölgesine yaptırdınız mı aci vs nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?