2 seans iğneli epilasyon ne kadar etkili olur

Gokcesag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
969
3.875
43
Merhabalar Hanımlar,

İki ay sonra yurtdışına taşınacağım.
Bikini bölgesi ve enseye tam tur iki seans iğneli epilasyon yaptıracak kadar zamanım var.
Sizce azalma olur mu?

Yoksa değmez mi?

Yapan yer iki seans sonunda en az %50 azalma olur dedi o bile yeter bana ama emin olamıyorum.
Yüz bölgesi zormuş ama vücut daha kolaymış da dedi.

Konuyu başka yere de açtım ama sorun olursa silebilirim.

kil yapısına göre değişir bu ama .
Daha önce hiç dokunmadığınız bir bölgeyse Azalma olur . Ama ağda ,ip, cımbız vb ile alınan bir bölgeyse 2 seansta azalma olmaz .

kil yapısına göre değişir bu ama .
Daha önce hiç dokunmadığınız bir bölgeyse Azalma olur . Ama ağda ,ip, cımbız vb ile alınan bir bölgeyse 2 seansta azalma olmaz .

Yapan kişi %50 azalma olur demişti, kandiriliyorum o halde.
Yorumunuz için teşekkür ederim

Yapan kişi %50 azalma olur demişti, kandiriliyorum o halde.
Yorumunuz için teşekkür ederim
Mesela arkadaşım göbek bölgesi için 3 seans falan gitti daha önce o bölgeye hiç dokunmadığı için , %70 bitti.
Aynı şekilde bikini bölgesi için gidiyor orası çok işlem gördüğü için ( lazer, ağda, jilet vs) 3 seansta bir azalma görülmedi henüz ya da en fazla % 10 diyebiliriz.
İğneli epilasyon , daha önce alınmış tüylerde uzun süreçler gerektirir . Rica ederim

Benim 3 seanstan sonra bitecek seviyeye gelmişti. İki seanstan sonra baya baya azalma olur.

Ben de bel için başlamadım bir saatte minicik alan yapıldı , hepsi alındıktan sonra kaç seans gerekir ki ben bir seansta yarısı gider en azından diyordum

Nereye gittiniz? Hangi merkez?
Bence bel için, aynı yer dört defa alınsa biter bir şey kalmaz.
Yani kılların daha 1/3 ü alındı. Ben Acıbadem’de Semra hanıma gittim. Randevu olunca 2 saat daha alacağım. Toplam 4 saatte ancak bel bölgesi bir tur biter gibi duruyor. Dakikası 9 tl. 2. Tur da 2 saat sürse bence toparlanır. Yani sıfıra şoför olsun derdinde değilim azalsa en azından yeter :) daha önce lazer vs işlem görmedim 3 kez falan ağdayla aldım bir kaç kez de sararttım. Eğer memnun kalırsam tüm sırta gideceğim azalır en azından çok göze çarpmaz Şuan tüm sırtım siyah tüyle kaplı resmen

Zamanın ve paran varsa, bence bir saat almak yerine bel komple bitecek şekilde randevu alsan daha iyi olur.
Leke problemi filan da oluyor, geçmesi uzun sürüyor.
İşlem de yoksa 2-3 seans sonrasi o bölgede incecik kalmasi gerekir tüylerin.

Ay haklısın valla ya öyle yapayım 3 saat daha randevu alayım biten biter. Göbek de düşünüyorum da yaz geldiği için yemiyor. Göbek bölgesine yaptırdınız mı aci vs nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…