• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2. Sayfadan itibaren çift yönlü bebek arabası ve oyuncaklar satılık.

kanguru gibi birsey varya ona kadar olanlarla en alttaki hırkamsız şey ile tişört i alayım ben
ne kadar tutuyor hesaplayamadım ama hesaplayıp özelden yadaburdan söylermisin

yani o bolerolu elbise ve paketli bodyler ile kitap kangru ve pedleri istemioyrum

desem daha kolay olacak :)

Son düzenleme:
kanguru gibi birsey varya ona kadar olanlarla en alttaki hırkamsız şey ile tişört i alayım ben
ne kadar tutuyor hesaplayamadım ama hesaplayıp özelden yadaburdan söylermisin

yani o bolerolu elbise ve paketli bodyler ile kitap kangru ve pedleri istemioyrum

desem daha kolay olacak :)

Sana mail attim canim :)

40 da mı olmaz:) gelin birşeyler yapın.

Ben zaten cok yuksek fiyatlar vermiyorum, sadece 40 tl kangurunun fiyati gogus pedlerinin her ikiside 60 li (sadece chicco gogus pedini 22 liraya aldim) 75 tuttugu halde 65 dedim, yani 120 adet gogus pedi 15 tl ye geliyor size, daha fazla indirim yapmam mumkun degil maalesef :(

ben zaten cok yuksek fiyatlar vermiyorum, sadece 40 tl kangurunun fiyati gogus pedlerinin her ikiside 60 li (sadece chicco gogus pedini 22 liraya aldim) 75 tuttugu halde 65 dedim, yani 120 adet gogus pedi 15 tl ye geliyor size, daha fazla indirim yapmam mumkun degil maalesef :(

120 adet göğüs pedinin paketimi 15 tl ikisimi. Eğer ikisi 15 tl ise onu alayım ozaman. Olurmu acaba. 6 lirada kargo tutacak 21 tlye malolacak bana. Onları alabilirmiyim

Back