doktorum programına dasıksık çıkıyor bu adam ben hep izlerim doktorumu.bakıyorumda en çok kilo verdirien bu.zaten kendisi iç hastalıkları uzmanı diye biliyorum kısa sürede bu kadar zayıflatmasıda müşterilerinin vücuduna uygun besinleri veriyor.bazı gıdlar yanyana gelince yağ yakıcı oluyor.ama ben bu adamın tarzını hiç beğenmiyorum doktormda koca koca kadınları çıkarıyor stüdyoyda bi oyun oynayacağız diyor pankartlar açtırıyor çocuk gibi o kadınları parmağında oynatıyor orda.şimdide animasyon grubu ayarlamış programında saçma sapan şeyler yaptıryor..hele ilk programında çok salakça bişey yaptı.bebekler doğduğunda yağ hücreleri yıldız şeklinde olurmuş onu öyle anlatmıyorda,animasyon grubundan bi çocuğu bebek şekline sokmuşlar şapka emzik falan elinde yıldız bi karton.bakıııın işte bu şekilde oluyoooooor diyor.sanki okul öncesi öğretmeni..sonrada büyüdükçe nasıl şekil alırlar işte böyleeeee diyor tam o sırada bi adam balon şişire şişire geliyor..baloncuk şeklini alırlar demiyor..ayyyy bi gıcık oldum bir daha bakasım gelmiyor inanki..