Doğuma Hazırlık 2 saate bir sancı acil cevap

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim çok bilgim yok bu konuda...
allah yardımcınız olsun...bir avaz da kurtulursunuz inşallah...

ay inşallah sag salim gelir kuzular..anlayamıyorumi dogum sancısı mı normal agrı mı

kızlar bnm de sancım var geceden beri ama öle gelio gidio gibi bişi deil sürekli agrıyor ama cok fena sanki bebeğimin tüm agırlıgı kasıklarımda.belim ve bacaklarımda cok agrıyor..

cnm evde durma sen doktorunu filan ara çünkü zamanında gelmiş git bence :kahve:

bende 38 deyim şimdi böyle okuyunca içim bir tuhaf oldu kızlar doğuma gidenleri duyunca bana bişeyler oluyor ağlıyorum, bakalım biz ne yapıcaz, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bebeto..hayırlı ve kolay doğumlar..

bence doğum yaptı arkadaşımız hiç ses yok eve geri dönseydi mutlaka yazardı :) allahım yardım etsin sağlıklı şeklde kucağına almıştr inşallah

Bende Çok merak ettım yaa
allah kurtarsın zamanı geldıysee

nerelerdesin dogurdun sanırım gelince mutlaka yaz merakla bekliyoruz.

Gelince doğum öykünü yazarsın artık bize... Allah analı babalı büyütsün inş....

allah yardimcin olsun canim insallah sag salim kurlulursun arkadaslar benimde 38 olcak sali gunu vemukuslu bir akintim var ve kasiklarima belime arada sanci giriyor ayaklarimi bilehsietmiyorum sanci olmadigi halde akintim cogaldi oncekilerine bakrak acaba ne belirtisi sagolun

ayy bnm de ne güsel sancım gelmişti dedim azıcık uzanayım die uyumusum bi uyandım tık yok yha :KK43: eger dogmazsa p.tesi sezeryan randevusu verecek dr.kızlar dua eelim birbirimize

selam kızlar geldim ama daha kızım gelmedi hastaneye gittik nst ye girdim doğum sancılarıymış ama doktorum erken oldugunu söyledi geçiktirici serum bağladı akşam hastaneden çıktık annemde kaldım eve az önce geldim hemen size haber vereyim dedim sancılarım yine var bebek 2 kilo 920 gr şimdi bekliyoruz açılamam 1 cm di normal doğum olucak inşallah eğer doğuma gidersem yazarım kızlar bana dua edin kızımı sag salim kucağıma alayım ilginiz için teşekkürederim allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq:

X