Doğuma Hazırlık 2 saate bir sancı acil cevap

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
arkadaşlar ara sıra sancım oluyordu ama böyle değil 2 saate 1 adet sancısı gibi agrı oluyo dün muayne olmuştum nst 160 görünüyor sizce dogummu yoksa edişe etmemelimiyim cevap bekliyorum 36 haftalık gebeyim

cnm ben evli değilim ama anneme sordum şimdi görünce yazını 9 aylık olduğun için annem dediki dediğin sancı aralık saatleri gitgide inermiş hazırlık olsun eşyalarını filan hazırlasın dedi hatta sen git hastaneye en iyisi cnm

ayyyyyy canım benim benimde 15 gun once oldu geldi tam gununde gelmedi normalde 15 gun vardı doguma ama sen gibi ılız ılız sancılarım gelmeye basladı hastaneye gittik ...
doguma girdim 5-6 saat sonra ...
dikkat et hazırlıklı ol cnm ...

herşeyim hazır zaten erken olmuyomu şimdi bide karnım çok sertleşiyor budamı doğum belirtisi

cnm nst de 160 yazmıssın ama en fazla 100 oluyor o dediğin bebeğinin kalp atışlarıdır.eger düzenliyse sancıların gercek dogum belirtisi olabilir.gebelik haftan az degıl zaten.bilidğim kadarıyla arkadaslarında dediği gibi git gide o sancı sıklıgının artması lazım..

canım karnında kasıklara ve idrar kesesine doru iyice bir baskı cogaldımı ?

evet kasıklarımda ve belimde sancı olyor idrar kesesine baskısı 2 gündür vardı sık idrara çıkıyorum
ama 2 saate bir sancı oluyo

canım benim doğumda 39 haftada birden gece öle başladı 1 saate bir oldu sora yavaş yavaş sabaha kadar süreleri azaldı en son hastane 10 dakkaya düşmüştü bence sende hazırlıklı ol hayırlı doğumla

canım bunlar bence dogum belirtisi cunku bende ole olmustu sen dr unu bi ara istersen ulaşabiliosan ulaşamasanda ara hastaneyi yada 112 yi durumunu belirt sana bilgi versinler ona gore toparlan git derim ben ...

teşekkür ederim yardımlarınız için şimdi gideyimmi hastaneye yoksa biraz daha beklimmi arabayla 10 dakika uzaklıkta hastane

bişey daha sorucam bebek haraket ediyor dimi doğum olsa bile ve aşırı terleme oluyormu

canım geçmiş olsun seninki geliyor sanırım daha fazla bekliyemicek kuzun galiba annesine kavuşmak için acele ediyor
rabbim bir avazda sağlıklı doğum gecirmeni dilerim
sen banyonu neyimini yap eşyalarını hazırla ne olur ne olmaz benim sancı konusunda bilgim yok yani varda ben sezeryan olduğum için bilemicem bir santim acılmam vardı 27-28 saat cektiğim nts de 100 göründüğü halde bu dakkaları falan bilemicem zaten hepsi unutuluyor sadece cektiğim sancının saati aklımda :))))))))))

kızlar bnm de sancım var geceden beri ama öle gelio gidio gibi bişi deil sürekli agrıyor ama cok fena sanki bebeğimin tüm agırlıgı kasıklarımda.belim ve bacaklarımda cok agrıyor..

Amanınn hatunlar doğumdaa

Allah kolaylık versin kızlar bir nefeste kurtarsın

Sancıkarınız var sa oturmayın bence kalkın dolşın kendinizi yormadan ve çok ihmal etmeyin ama ne kadar geç gitseniz daha iyi bence

arkadaşlarben hastaneye gidiyorum doktor gelsin demiş yardımlarımız için saol gelince yazarım iyi sabahlar

X