- 27 Mart 2014
- 16
- 0
-
- Konu Sahibi mihrimah__sultan
Kızlar başlıktan da belli olduğu gibi 2 saat önce oldum sorularınız varsa yardımcı olmayı çok isterim burdan birbirimize destek olalım
Kızlar başlıktan da belli olduğu gibi 2 saat önce oldum sorularınız varsa yardımcı olmayı çok isterim burdan birbirimize destek olalım
Doktor izmir de canım ismini bu siteden buldum tek gittim hemşiresi sağolsun hep elimi tuttu sakinlestirdi beni 2400 lira verdim genital bi iğne yaptı doktor bey yalnız sizi germek gibi olmasın ben çok acı hissettim doktor genital bölgemin acı eşiğinin çok düşük olduğunu söyledi 20 gün önce falan lazer yaptırmıştım onu farketti nasıl dayandin dedi hatta şimdi çok çok dikkat ediyorum Kabız olmamak için ilaç kullanıyorum üstüne fazla oturmamaya çalışıyorum yalnız o gün sanırım stresten bi baygınlık geçirdim benden tavsiye gidebilirseniz yanınızda biri olsun işlem 15 dk falan sürüyo zaten
Doktorun önerdiği gibi hafifçe sildim bir hafta banyo yapmadım yalnız bir hafta yürürken falan baya acı hissettim canım bugün itibariyle 16 gün oldu anca acısı geçti yatarken otururken falan hala çok dikkat ediyorum
Gecmis olsn canm pantolon giymeye ne zaman basladin 16 gun cok uzun acinin dinmesi icinne zaman rahat oturup yuruyabilcez ilk gece icin bisey dedi mi doktor oral seks yasak gibi? Ipleri gerdirip gevsetebilir mi internetten oral onerilmez yaziyo
iplerin gevşeme durumu ne oluyor anlamadım . kızlar sizde bi zahmet oral falan yapmayın bunca sıkıntıdan yaşadıklarımızdan sonra...
Allah bin kere razi olsun sizden destek verenler icin.bende de suan icin evlilik yok ama psikolojim duzelsin artik.mutsuzluk ve sekizkekin kanamsi olmus darisi bize. Olmadi kanamadi esimden bosaniyorum yazanlar da olmus icim urperiyo. Harun bey ilk gece yapilmasi gerekenler hakkinda bisey dedi miiplerin gevşeme durumu ne oluyor anlamadım . kızlar sizde bi zahmet oral falan yapmayın bunca sıkıntıdan yaşadıklarımızdan sonra...
Operasyondan hemen sonra hemşire sağolsun giydirdi pantolonumu ama bir süre giyer çıkartırken acıyo çok dikkat etmek lazım uzun bir süre üzerine oturamadim çünkü ciddi acıyodu yeni yeni geçti kızlar doktor kesin kesin bi kontrole geleceksin 7 gün önce dedi bende gidicem inşallah hatta adet bile oldum çok korktum bişey olur diye hemen aradım sordum bişey olmaz sadece hijyenine dikkat et dediler bir de doktor kesinlikle 15 gün denize girmiceksin bacaklarını açmayacaksin dedi yakınlaşma falan da olmasın bunlara dikkat etmen çok önemli dedi kızlar
Operasyondan hemen sonra hemşire sağolsun giydirdi pantolonumu ama bir süre giyer çıkartırken acıyo çok dikkat etmek lazım uzun bir süre üzerine oturamadim çünkü ciddi acıyodu yeni yeni geçti kızlar doktor kesin kesin bi kontrole geleceksin 7 gün önce dedi bende gidicem inşallah hatta adet bile oldum çok korktum bişey olur diye hemen aradım sordum bişey olmaz sadece hijyenine dikkat et dediler bir de doktor kesinlikle 15 gün denize girmiceksin bacaklarını açmayacaksin dedi yakınlaşma falan da olmasın bunlara dikkat etmen çok önemli dedi kızlar
Hayır öğrenci değilim çalışıp biriktirdim canım. Yürürken çok sorun değil ama oturmakta baya zorlandım canım hala ara ara acıyo otururken aileme bacağımdan rahatsız olduğumu söyledim ben onlarda farketmedi çok şükür bir de operasyonu olduktan sonra dönerken hafif baygınlık geçirdim tansiyonum düştü falan dedim mecbur