• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 parça tül olur mu?

resigned

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
709
32
318
Ankara
kızlar, salon için tül diktireceğim, daha doğrusu dikildi bile. sorun; salonun bir penceresine 2 parça halinde diktirdim. şimdi pişmanım. tek parça olsaydı daha güzel olmaz mıydı?

anladığım kadarıyla duvarın oldukça uzun, evi havalandırmak için 2 parça oldukça kullanışlı olur. duruşuna gelince bence iki parça olduğu pek belli olmaz iyi dikildiyse bence boşuna vesvese yapma. ayrıca ev kendinin değilse yarın öbür gün değiştirip başka bir eve geçince perdeyi kestirmek zorunda kalma ihtimalin yüksek olurdu.

Evet, duvar uzun. 2 parçayı nasıl akıl ettim anlamış değilim. bu tülleri de bulana kadar gezmedik yer bırakmadım. takınca bi bakarım, güzel durmazsa tekrar diktiririm. kiracıyım ama ev sahibim yurt dışında, ev benim sayılır. ev almazsam ki alabailecek durumda da değilim, bıkana kadar burdayım. önerin için teşekkür ederim.

10 yıl öncesine kadar tüllerimiz hep 2 parça olurdu her cam için. bu evi aldığımızda daha güzel durur diye tek parça aldık! her yıkama asmada nerden tek parça yaptık diye söyleniyorum. evde tadilat bitsin ilk işim 2 parça ve hafif tül almak olacak.:47:

Back
X