2 normal doğum

Agptmars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
13
8
Meraba anne adayları. Bn 22 yasında ve 2 cocuk annesym. İlk kızımı doğrdum 39 haftalık oldugunda. O günn gündüzü hastaneye gittim muayene oldum hersey normaldi. Alşam 11 e kadar yrdim içtim yattm uyudum. Gece 11 de bi sancı geldi ilk anlamadm basta büyük yok bi abim evde eşim gece çalışıyo kurye oldugu için. Ben gaz sancısı sandım. Açtım kombiyi son osıya getrdm yaslandım peteğe.meger sıcak doğumu tetikliyomuş.tabi bilmiyodum neyse snra tam geçti diyorum yatıyorum daha yorganı üzerime çekmeden bi ağrı vuruyo. O sıra kaynanann lafı aklıma geldi hep derdi böle tatlı bi uyku glir geçti sanarsın sonra birden bi sancı vurur dedi doğm sancısında.benmde tam öyleydi sancm. 1 buçuğa kadar evde çektim baktm olmuyo dedim hastaneye gidelim doğumsada doğum yani diilse de agrımı keserler dedim. Gece 2 de hastaneye yattım 1 cm açılma ile.suni sancı verdiler ama ben pelt su vermiyolar.kendi sancm var bide suniyi çekiorm.en sonnda yalvardm doktora bni brakın özele gidicem sezeryan olcam ben dedim sağolsunlar bnm ebemde doktorumda çok iyiydi.sabret bak çok güzel doğm yapıcan çok öüdaitsin norml dguma diye elimden tuttu teselli etti. Ama o anın acısıyla tam gidiyordu ben tuttum elinden Allahtan korkunuz yok çektiriyosunz bana burda dedm ölüyrm dedm agladm başımı okşadı doktr. Ve snnda ertsi gün 15.15 de yılın ilk karıyla kızımı aldım kucagma. Mide bulantısı ve bas dönmesnn ardndan sürüyerek götrdlwr çatala :) smdi kzım 4 yasnda şükr. Oğlm 2 aylık onda tecrbe var tabi. Evde çektim sancımı.tabi belirtiler farklıydı ama anladım ben doğm oldugunu girsim duş aşdm abdest aldım ayetel kürsi okudum otrdum kaşltım evin içinde gezndm açılmam olsun diye. Snra artık dayanamıcak hale gelince gittim 8 cm açılmam vardı. He bu arada hiç bagrmadm cnkü bu sefer hem baska hastaneye gittim hemde doktr ve ebe çok ama çok gıcıktı. Hep rabbiyessir duasını ettim ezan okumurken de Allahm dayanma gücü ver evladma sağ salim kavuşim dedim cok şülr doğumhaneye girdim 4.34de 5.35 de oğlum doğdu.ve o sancıya rahmen doğm annda gitti bütün sancm nasıl doğrdm bn bile inanamadım. Ama bagrmak yerine hep dua ettim. Uzun oldu k.bakmayın

X