• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 2.Nişan karmakarisigim kizlar..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb.kizlar..3 yil önce 2 yıllik iliskimi bitirdim nişan atmıştm..salonda olmustu nişanım dugun gibiydi..hayatimda biri var şükür onceki iliskimdeki problemlerim olmadi..temmuz da düğün düsunuyoruz..1 ay sonra isteme bir kac gun sonrasida nişan olacak..ben 2.nişanimi evde dusunmustum ama 90metrekare evimiz tek bir salonu var..babasi 15 annesi 5 kardes kuzenleri falan derken baktim baya kalabalik olacak bizim bir aile dostunuz kucuk bir restoranti var deniz kıyısinda acaba oradami yapsam..cok degil 100 kisilik yine aile icinde..birde muzik dans o gidisat nasil olacak hic bilmiyorum.mekanda nişan yapaniniz oldumu ?

Bizde önce isteme oldu evde, özellikle belirttim az kişi olsun diye yine öyleyken 40 kişiyi bulduk sanırım. Aileler kalabalık, halalar teyzeler dayılar amcalar vs . Derken bir restaurantta olsun hemen yemek hem müzik olur böylece ailemize de büyük bi yemek vermiş oluruz dedik. Bence çok güzeldi. Restauranta kesin sayı verin ona göre garson sizinle ilgilensin. Müzik işi tabii restaurantta olunca halay'a bağlamadık :halay: Şaka bi yana öyle halaydan filan da pek hoşlanmam, balo gibi oldu bir kaç parça dans müziği ve bunda da biz dans ettik sadece, yüzükler takıldıktan sonra böyle yapmıştık. Takı töreni yapmadık, bizim amacımız eşimize dostumuza nişanlandığımızı duyurup beraberce yemek yemekti. Amacımıza ulaştık :KK76:

Yani önce evde söz sonraki gün restaurantta nişan yaptık evde 40 olan sayı nişanda 200e yaklaştı. Yemek yedik bi kaç dans ettik fotoğraf çekildik. Nişan sonrası gençler olarak bi yere gittik geceye orada devam ettik (3-4 gibi de eve döndük)

İstanbul'a taşınıp iş buldun mu

Back