2 Nisan Çatlatma iğnesi sonrası görüşlerimiz

Ağrılar gayet normal. Daha önceki denemelerimde de çok kasık ağrım olmuştu. İğnenin etkisi geçene kadar devam ediyor ağrılar. Ama eğer gebelik oluşmuşsa onda da benzer ağrılar olduğu için iğneden mi bebişten mi kaynaklı bilemeyiz tabiki. Doktorum iğneden sonraki 13. Gün kan testi verilebilir demişti. İsterseniz yarın bir kan verin. Zaten sizin yarın 14. Gün. İğnenin etkisi de geçmiştir. Benim de cuma günü 14. Günüm olacak. Ama sürekli negatif görmeye o kadar alıştım ki test yaptırmaya hevesim kalmadı resmen 🙈
Pilatese devam ediyorum sizce hata mı yapıyorum doktorum devam edebilirsin dedi ama hayatımın akışını da tamamen değiştirmek istemiyorum

Pilatese devam ediyorum sizce hata mı yapıyorum doktorum devam edebilirsin dedi ama hayatımın akışını da tamamen değiştirmek istemiyorum
Bence üç dört gün ara verin. Bebek yerleşme aşamasındaysa riskli olabilir. Tutunmayı etkileyebilir. Doktor daha iyi bilir tabiki ama genelde önermiyorlar ilk üç ay. Özellikle yerleşme zamanında. Gerçi ağır işler yapıp gebe kalan da çok insan var. Kader kısmet biraz da.. Ama tedbir bizden 🙏🏻

Bence üç dört gün ara verin. Bebek yerleşme aşamasındaysa riskli olabilir. Tutunmayı etkileyebilir. Doktor daha iyi bilir tabiki ama genelde önermiyorlar ilk üç ay. Özellikle yerleşme zamanında. Gerçi ağır işler yapıp gebe kalan da çok insan var. Kader kısmet biraz da.. Ama tedbir bizden 🙏🏻
Haklısınız

Back
X