Kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum ayın 21 inde kan testi vereceğimBöyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
İdrar testi yapmayı düşünmüyorum
Erken olur gün tutturamam diye güvenemiyorum idrar testlerine
Kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum ayın 21 inde kan testi vereceğim
İnşallah hayırlısıylaİnşallah bebiş haberi alırız
Benim bugün 14. Günüm kasık ve aşırı bel ağrım ve baş ağrım var 2 gün sonra kan vermeye gidicem erken gebelik testi yaptım ama sonucunu anlamadımBugün iğne olalı 11. Gün göğüslerim çok acıyor regl olacak gibi bir ağrım var sizde durumlar nedir
Benim bugün 14. Günüm kasık ve aşırı bel ağrım ve baş ağrım var 2 gün sonra kan vermeye gidicem erken gebelik testi yaptım ama sonucunu anlamadım
İnşallah hayırlı haberler alırız hepimizBen testinizde silik çizgi görüyorum
İnşallah 2 gün sonra kan verince de çıkar
İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Aminnnnnnnnnnİnşallah
Ben de regl olmazsam bu cumartesi kan vereceğim
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu hafta inşallah
Yarın 14. Günüm olacak aşırı derecede Regl olacak gibi ağrım var umutsuzluğa kapılmaya başladım kaçıncı günde kan vermeliyim regl olmazsam
Şöyle bir problemim var ki düzenli regl olmadığım için bilemiyorum. En son 22 martta regl olmuştum buna göre 22 nisanı mı baz almayalım. Regl takvimi uygulamasına göre benim 35 günde bir oluyormuş ve 2 Mayıs gösteriyor kafam karışık açıkçası bu ağrılar ile Regl çok yakın gibi hissediyorumSağlıklı sonuç için regli geciktikten sonra kan verilmesini öneriyor doktorlar
Şöyle bir problemim var ki düzenli regl olmadığım için bilemiyorum. En son 22 martta regl olmuştum buna göre 22 nisanı mı baz almayalım. Regl takvimi uygulamasına göre benim 35 günde bir oluyormuş ve 2 Mayıs gösteriyor kafam karışık açıkçası bu ağrılar ile Regl çok yakın gibi hissediyorum
Çatlatma iğnesinden 14-16 gün sonra adet olunur. Benim de normalde döngüm 33-35 gün. Ama bugüne kadar 4 kez çatlatma iğnesi yaptırdım her seferinde iğneden sonraki 16. Gün adet oldum. Bu ay 4 nisanda 5. Kez çatlatma iğnesi yaptırdım. Bu sefer femara kullandım sabah akşam. Bugün iğnenin 11. Günü.Şöyle bir problemim var ki düzenli regl olmadığım için bilemiyorum. En son 22 martta regl olmuştum buna göre 22 nisanı mı baz almayalım. Regl takvimi uygulamasına göre benim 35 günde bir oluyormuş ve 2 Mayıs gösteriyor kafam karışık açıkçası bu ağrılar ile Regl çok yakın gibi hissediyorum
O zaman ben de 22 Nisan baz almalıyım 21 inde kan tahlili veriyorum diyordum ama en azından 24-25 nisanı bekleyeyim regl olmazsam eğerBenim de neredeyse her ay döngüm farklı
Uygulamalara göre döngüm 29 gün gözüküyor
Mart sonunda Klomen ve Ovitrelle kullandım
18 Mart’ta regli olmuştum
Doktor kan vermek için döngümü 18 Nisan olarak baz aldı
Geçen hafta birkaç gün şiddetli regl ağrısı yaşadım, şu an ağrım yok
Benim de 13. Günüm bugün umarım 3 gün içinde regl olmam ağrılarımın olması normal mi benim ilk denememÇatlatma iğnesinden 14-16 gün sonra adet olunur. Benim de normalde döngüm 33-35 gün. Ama bugüne kadar 4 kez çatlatma iğnesi yaptırdım her seferinde iğneden sonraki 16. Gün adet oldum. Bu ay 4 nisanda 5. Kez çatlatma iğnesi yaptırdım. Bu sefer femara kullandım sabah akşam. Bugün iğnenin 11. Günü.
O zaman ben de 22 Nisan baz almalıyım 21 inde kan tahlili veriyorum diyordum ama en azından 24-25 nisanı bekleyeyim regl olmazsam eğer
Umarım Regl olmam ve bekleyebilirimNe kadar beklerseniz o kadar iyi bence de
Hem bebiş varsa Beta HCG değeriniz de yükselir
Umarım Regl olmam ve bekleyebilirim
Ağrılar gayet normal. Daha önceki denemelerimde de çok kasık ağrım olmuştu. İğnenin etkisi geçene kadar devam ediyor ağrılar. Ama eğer gebelik oluşmuşsa onda da benzer ağrılar olduğu için iğneden mi bebişten mi kaynaklı bilemeyiz tabiki. Doktorum iğneden sonraki 13. Gün kan testi verilebilir demişti. İsterseniz yarın bir kan verin. Zaten sizin yarın 14. Gün. İğnenin etkisi de geçmiştir. Benim de cuma günü 14. Günüm olacak. Ama sürekli negatif görmeye o kadar alıştım ki test yaptırmaya hevesim kalmadı resmenBenim de 13. Günüm bugün umarım 3 gün içinde regl olmam ağrılarımın olması normal mi benim ilk denemem
Perşembe günü endokrin kontrolüm var o gün beta hcg de baktırayım o zamanAğrılar gayet normal. Daha önceki denemelerimde de çok kasık ağrım olmuştu. İğnenin etkisi geçene kadar devam ediyor ağrılar. Ama eğer gebelik oluşmuşsa onda da benzer ağrılar olduğu için iğneden mi bebişten mi kaynaklı bilemeyiz tabiki. Doktorum iğneden sonraki 13. Gün kan testi verilebilir demişti. İsterseniz yarın bir kan verin. Zaten sizin yarın 14. Gün. İğnenin etkisi de geçmiştir. Benim de cuma günü 14. Günüm olacak. Ama sürekli negatif görmeye o kadar alıştım ki test yaptırmaya hevesim kalmadı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?