2 negatif transfer sonrası ne yapmalıyım

Vakti değilmiş diyorum ben de. Teşekkür ederim ben bir araştırayım

Rahim filmi çektirdiniz mi acaba? Tüplerde herhangi bir sorun olabilir mi? Bazen tek sıkıntı tüplerde oluşan enfeksiyonlar olabiliyor
İlk transferimden önce çektirmiştim temiz çıkmıştı. Enfeksiyon olsa rahim filminde belli olurdu herhalde değil mi?

İlk transferimden önce çektirmiştim temiz çıkmıştı. Enfeksiyon olsa rahim filminde belli olurdu herhalde değil mi?
Evet canım olurdu tüplerde şişlik oluyor enfeksiyon olunca burada çok okudum çünkü rahim filmi çektirmeden direkt tüp bebeğe yönlendirmişler dünya kadar masraftan, emekten sonra rahim filminde enfeksiyona rastlamışlar o yüzden sormak istedim

Histereskopi olmanız ve rahmin kamera ile görülüp değerlemdirilmesi lazım. perde, polip, şekil bozukluğu vs engel durum varsa düzeltilmeli bu esnada. Bazen hsg çözüm olmaz histereskopide görülür.

Tutunma için çizik atılması, gebelik aşısı yapılır histereskopi sırasında. Bazı Drlar gebelik aşısını transferden önce yapıyor bu görüş farklılığı ile alakalı.

Embriyolara transfer öncesi embriyo glue yaptırmak tutunmayı arttırıcı bir faktör. Bazı merkezler ekstra ücretle yapıyor.

İlaçlı ve Doğal siklus yöntemi ile transfer de Dr görüşüne bağlı. Biri olmadıysa diğeri denenebilir.

Katil hücre için test verilip bakılır, lenfosit aşısı uygulanır
tutunma arttırıcı olarak :
-İntralipid serum
-çeşitli bağışıklık baskılayıcı ilaçlar (Dr tecrübesi burda çok önemli hangi ilaç ne zamana kadar hangi doz alınacak iyi ayarlanmalı.)
  • Bazı takviye, vitaminler
  • ilaçlı transfer ise hormon dozları (özellikle çeşitli progesteron iğneleri)
-Hazırlıkta ve sonrasında kullanılacak rahmi besleyen tutunmayı artıran ovitrelle, gonapeptly iğnelerinin kullanılması.

Bir 3 lü bir çift transfer olup deneyin. Sonrasında yılların tecrübesi Dr ve lab ile 2,3 ay hazırlanarak opu olun. Eşinizden kaynaklı sperm kalitesizliği oluyorsa pgt yaptırın ve her seferinde tutunmayı arttırıcı yöntemler ile deneyin.
Tecrübeli bir dr tüm tuşlara baştan basıyor. Diğerleri deneyip görelim tek tek diyerek oyalayabiliyor. Bu sırada olan embriyolara oluyor. Umarım yardımcı olabildim. Yaşınız genç, çok ileri değil stres olmayın. Tevekkül ederek uğraşın inşaAllah nasip olsun.

Çok detaylı bir şekilde yazmışsınız gerçekten yol gösterici oldu benim için. Bir sonraki transferi olmadan bu yazdıklarınızı dikkate alacağım çok teşekkür ederim

Aynı sıkıntıyı biz de yaşıyoruz bende problem yokmuş ama iki tüp bebek tecrübem negatif oldu. Toplamda 4 embriyo tutunamadı bana üstelik 5. Gün. Ne yapacamı şaşmış durumdayım. Fakat benim yaşım 40 maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…