• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu 2 model arasında kararsız kaldım.sizce hangisiii :)

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
beyaz tezgahlı olan bu sitede bir kullanıcıdan alıntıdır :kkk:
umarım resimleri yükleyebilmişimdir
bu arada mutfak dolapları büyük ihtimal beyaz olucak.birde l şeklinde olucak camın önunede tezgah istiyoruz ama cam biraz alçakta kalıyomus onun için tezgahta alçak olmak zorundaymış.annemde çeşmeyi oraya almak istiyodu ama nasıl olucak ki :5: duvarlara babamın arkadası fayans yaptırmayın normal duvar örülsün,fayans olunca buharlanıyo demiş.aklımız karıştı annemle.boyacı girecek zaten sizce nasıl yaptıralım.annemi 19 yıldır olan eski mutfagından kurtarmaya çalışıyoruz :42:

Merhaba arkadasim,
Ben kendim beyaz dolapla siyah tezgahi cok seviyorum. Ama kesinlikle tavsiye etmem. Su anda benimki siyah, bir hevesle siyah granit yaptirdim ama temizligi cok zor. Su lekesi, toz hersey cok belli oluyor. Bu resimlerde gorundugu gibi olmiyor yani. Su anda tasiniyoruz ve yeni evime bej rengi yaptiriyorum. Insallah onun kullanimi kolay olur...

beyaz tezgahlı olan bu sitede bir kullanıcıdan alıntıdır :kkk:
umarım resimleri yükleyebilmişimdir
bu arada mutfak dolapları büyük ihtimal beyaz olucak.birde l şeklinde olucak camın önunede tezgah istiyoruz ama cam biraz alçakta kalıyomus onun için tezgahta alçak olmak zorundaymış.annemde çeşmeyi oraya almak istiyodu ama nasıl olucak ki :5: duvarlara babamın arkadası fayans yaptırmayın normal duvar örülsün,fayans olunca buharlanıyo demiş.aklımız karıştı annemle.boyacı girecek zaten sizce nasıl yaptıralım.annemi 19 yıldır olan eski mutfagından kurtarmaya çalışıyoruz :42:

canım simli olan granitler var siyah ondan seçersen sıkıntı yaşamazsın temizliği kolay leke vs derdide yok.benimki öyle
duvarlarınıda fayans yaptırma o eskidendi.yemekhane havasında oluyor.

Benim mutfagim beyaz, gri tezgah ve duvarlar beyaz kare fayansli, gayet de sik duruyor. Yemekhane havasi olmasi icin cok cok daha baska seylerin var olmasi gerekir. :D Fayansin buharlasma yaptigini söylemis, ben anlamadim ne demek istemisler. Fayansin silinmesi de cok kolay oluyor, ben memnum.

1. model sik duruyor ama cok düz dolaplarin kulplari bile yok. Ve siyah tavsiye etmem ben de kullanan arkadaslarim memnun degil.
2.model daha iyi.

Yok zaten tezgahini asla siyah yaptirmayiz.yaptiranlarin coguu sikayetci.tezgah acik renk olur buyuk ihtimalle.burda sizden fikir almak istedigim konu mutfak dolaplari.bir de acik renk granit tezgah yaptirinca, tezgahin ustunde tencere falan surtulunce kararma yapiyor mu?simdi ki tezgahtan kararma yuzunden cokk cekiyoruz :((

Back
X