- 18 Ocak 2023
- 18
- 20
- 3
- 29
- Konu Sahibi bilgi _amacli
-
Perinatoloji bölümüne gorundunuz mu genellikle bu bölüme aktarıyorlar bende ikili testimde pappa değerim düşük çıktı dedi gebelik tansiyonu cikabilir bebeğin kalbinde problem olabilir Kordon'da bir sıkıntı olabilir dedi önerdi gittik bizde bakıldı bir sıkıntı yok denildi hemen üzülmeyin bir uzmana danışın erken doğum olabilir diye denildi bana da şuan gün de bir adet aspirin kullaniyorum kapalı bir fanus gibi işte bazen böyle en ufak şeyde tedbir alınsın istiyor doktorlar korkmayin inşallah birşey yoktur dedigim gibi en kısa zamanda bir uzmana görünün rabbim hayırlısını versinMerhaba 24 haftalık gebeyim
2 li tarama testi yaptırdım temiz çıktı
3 lu tarama testi doktorum başta temiz dedi detay ultrason dan sonra yani bir buçuk ay sonra riskli gebeliğin var dedi
Detayli ultrason da da bebegimin bagirsaginda parlaklık ve cigerde kireçlenme gibi birsey var dedi
Bu bulgular down sendromu için yeterli mi bu durumu yaşayan hamileler var mı?
Sıvı alımını önerdi ama ben kabul etmedim
Downsendromu riski olduğunu söyledi
Psikolojik olarak çok kötüyüm
Gelecek olan Allah tan ne gelse kabulümdür fakat insan yinede üzülüyor
Perinatoloji bölümüne gorundunuz mu genellikle bu bölüme aktarıyorlar bende ikili testimde pappa değerim düşük çıktı dedi gebelik tansiyonu cikabilir bebeğin kalbinde problem olabilir Kordon'da bir sıkıntı olabilir dedi önerdi gittik bizde bakıldı bir sıkıntı yok denildi hemen üzülmeyin bir uzmana danışın erken doğum olabilir diye denildi bana da şuan gün de bir adet aspirin kullaniyorum kapalı bir fanus gibi işte bazen böyle en ufak şeyde tedbir alınsın istiyor doktorlar korkmayin inşallah birşey yoktur dedigim gibi en kısa zamanda bir uzmana görünün rabbim
Peki sonrası için ne dediler şuan kaç haftalık gebesinizMerhaba evet detayli ultrason dan sonra o bölüme yönlendirildim onlarsa risk olduğunu söyledi bagirsak parlakligi down sendromu olma ihtimali var dediler
24 haftalık gebeyim 2 hafta sonra kontrole gel dediler başka detayli bir açıklama yapilmadiPeki sonrası için ne dediler şuan kaç haftalık gebesiniz
Hakkında hayırlısı olsun canım24 haftalık gebeyim 2 hafta sonra kontrole gel dediler başka detayli bir açıklama yapilmadi
Merhaba. Öncelikle dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ben 15 haftalık gebeyim içiniz bir nebze rahatlasın diye yazıyorum benim ikili tarama kan testim riski çıktı . Bu down sendormu sıkıntısını duyduğum kadarıyla gebelerin çoğu ya kanda ya da organlarda görülen sıkıntılar ile deneyimliyorlar . Doktorlarda her iki durumda da amniyosentez veya nipt testi öneriyor . Ben 16. Haftamda amniyosentez yaptıracağım . 16 dan sonra amniyon sıvısı artış gösteriyormuş ve iyi bir doktor amniyosentez yaptığında sıkıntı olmuyormuş . Sizin haftanız 24 amniyon sıvınız önceki haftalara göre fazladır . İyi bir perinatolog ile amniyosentez veya nipt ile kan dan da down sendromu riskine baktırmanız psikolojik olarak rahatlamanıza yardımcı olacaktır . Yine de siz bilirsiniz. Güzel haberler almanız dileğiyle.Merhaba 24 haftalık gebeyim
2 li tarama testi yaptırdım temiz çıktı
3 lu tarama testi doktorum başta temiz dedi detay ultrason dan sonra yani bir buçuk ay sonra riskli gebeliğin var dedi
Detayli ultrason da da bebegimin bagirsaginda parlaklık ve cigerde kireçlenme gibi birsey var dedi
Bu bulgular down sendromu için yeterli mi bu durumu yaşayan hamileler var mı?
Sıvı alımını önerdi ama ben kabul etmedim
Downsendromu riski olduğunu söyledi
Psikolojik olarak çok kötüyüm
Gelecek olan Allah tan ne gelse kabulümdür fakat insan yinede üzülüyor
Teşekkür ederim:)Merhaba. Öncelikle dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ben 15 haftalık gebeyim içiniz bir nebze rahatlasın diye yazıyorum benim ikili tarama kan testim riski çıktı . Bu down sendormu sıkıntısını duyduğum kadarıyla gebelerin çoğu ya kanda ya da organlarda görülen sıkıntılar ile deneyimliyorlar . Doktorlarda her iki durumda da amniyosentez veya nipt testi öneriyor . Ben 16. Haftamda amniyosentez yaptıracağım . 16 dan sonra amniyon sıvısı artış gösteriyormuş ve iyi bir doktor amniyosentez yaptığında sıkıntı olmuyormuş . Sizin haftanız 24 amniyon sıvınız önceki haftalara göre fazladır . İyi bir perinatolog ile amniyosentez veya nipt ile kan dan da down sendromu riskine baktırmanız psikolojik olarak rahatlamanıza yardımcı olacaktır . Yine de siz bilirsiniz. Güzel haberler almanız dileğiyle.
Merhaba nasıl çıktı sonucunuzMerhaba. Öncelikle dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ben 15 haftalık gebeyim içiniz bir nebze rahatlasın diye yazıyorum benim ikili tarama kan testim riski çıktı . Bu down sendormu sıkıntısını duyduğum kadarıyla gebelerin çoğu ya kanda ya da organlarda görülen sıkıntılar ile deneyimliyorlar . Doktorlarda her iki durumda da amniyosentez veya nipt testi öneriyor . Ben 16. Haftamda amniyosentez yaptıracağım . 16 dan sonra amniyon sıvısı artış gösteriyormuş ve iyi bir doktor amniyosentez yaptığında sıkıntı olmuyormuş . Sizin haftanız 24 amniyon sıvınız önceki haftalara göre fazladır . İyi bir perinatolog ile amniyosentez veya nipt ile kan dan da down sendromu riskine baktırmanız psikolojik olarak rahatlamanıza yardımcı olacaktır . Yine de siz bilirsiniz. Güzel haberler almanız dileğiyle.
Sizinde mi ikili testiniz riskli çıktı acaba ?Merhaba nasıl çıktı sonucunuz
Merhaba henüz çıkmadı sonucum 25 güne çıkar dediler .Merhaba nasıl çıktı sonucunuz
Evet 1:181 çıktıSizinde mi ikili testiniz riskli çıktı acaba ?
Benimde ikili test 1.50 kombine 336 .Fetal DNA sonucu bekliyorum.Evet 1:181 çıktı
Kaç gün oldu yaptıralı hangi firmaBenimde ikili test 1.50 kombine 336 .Fetal DNA sonucu bekliyorum.
Panorama yaptırdım 14 gün içinde sonuç geldi, ama sonuçsuz geldiği için tekrar kan verdim şimdi bir hafta daha bekliyorum . Siz fetal DNA yaptırdınız mi kombine sonucunuz mu 181Kaç gün oldu yaptıralı hangi firma
Fetal DNA yaptırdım eurofins firmasına bekliyorum sonuç kombine 1:1114 ikili test 1:181Panorama yaptırdım 14 gün içinde sonuç geldi, ama sonuçsuz geldiği için tekrar kan verdim şimdi bir hafta daha bekliyorum . Siz fetal DNA yaptırdınız mi kombine sonucunuz mu 181
Kombine sonucu önemli olan içiniz rahat olsun iyi çıkacaktırFetal DNA yaptırdım eurofins firmasına bekliyorum sonuç kombine 1:1114 ikili test 1:181
İnşAllah hepimizin iyi çıksın inşAllahKombine sonucu önemli olan içiniz rahat olsun iyi çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?