2 li tarama testi

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
65
Puanlar
18
Arkadaşlar ben 12+3 haftalık hamileyim dün tarama testi yaptım ama doktor ultrason görüntüsünde bebek için olumsuz bir şey söylemedi kan tahlilide verdim bu gün kan tahlili sonucum çıktı ama 10 gün sonraya randevu verdiler sonuç almak için biraz garip duygular içerisindeyim biraz internetten nasıl hesaplanıyor diye araştırırken bir şey bulamadım bu testin normal olup olmadığını kendimiz anlayabiliyor muyuz bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim

Kan sonucu çıktıysa hemen yorumlar aslında. Sonuçlar doktora gidiyor. Bi tablo oluyor o önemli. Biz e nabızdan bakınca anlayamıyoruz.

Biz sonucu kağıt olarak almıştık. Sizde sonucu alıp doktora gösterebilirsiniz sonuç göstermeye geldim diye . Ya da doktora ulaşabiliyorsanız fotoğrafını çekip atabilirsiniz. Ben öyle yaptım instagramdan yazdım baktı sorun görmedi.

Devlet hastanesi olunca almıyorlar direkt randevu alıp öyle gelin diyorlar olmazsa yarın özel bir doktora gideyim streslendim de anlamıyorum da ilk gebeliğim olduğundan

Anladım teşekkür ederim cevaplarınız için

Kendiniz anlayamazsınız doktor sonuçları grafiğe döküyor o yorumluyor öyle grafik olarak veriyor. Hayırla sonuçlanır inşallah takmayın bebeğinizi düşünün. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin çok teşekkür ederim cevabınız için amin inşallah bebek bekleyen herkes sağ salim bebeğini kucağına alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…